Norgescp sprint og NM ultralang

NM ultralang: Sølv til Ragnhild Eide og Ingeborg Eide. Norgescup Sprint: Seier til Ingeborg Eide, Lene Berg Hanssen nr 5.

I helga arranger Varegg og Samnanger  norgescup sprint i Bergen og NM Ultralang på Kvamsskogen. Byåsen stiller med 4 løpere; Lene Berg Hanssen og Ragnhild Eide D17-18, Ingeborg Eide D19-20, Øyvind Wiggen i H21

NM ultralang

Fra et tidlig startnummer sprang Ragnhild et godt løp som holdt  til sølv i d17-18, bak en suveren Viktoria Hæstad Bjørnstad.  Hun greide å holde farten til vinneren i siste del av løypa.  Lene Berg Hanssen kom på 11.plass i samme klasse. Hun gjorde noen feil i starten, og sprang seg opp utover i løpet. Ingeborg Eide tok andreplassen i D19-20, bare 1minutt bak vinneren, som i dag var Ingrid Lundanes.

Resultat

Nyhet hos o-forbundet

Livesenter, med tracking av D17-18 der Lene har GPS

Norgescup sprint:

Krevende sprint i Bergen sentrum. Ingeborg fikk til et bra løp, og tok seieren i D19-20, foran Marie Olaussen og Ingrid Lundanes. Pallen i D19-20 har stort sett bestått av disse tre løperne i år. Dette var Ingeborgs andre seier, og  Marie Olaussen har vunnet 7 løp.

Lene sprang også en god sprint, og kom på 5.plass 43 sekunder bak Hedda Raadal Bjørlo, som vant. Ragnhild gjorde en stor feil, da hun sprang forbi en inngang, noe hun tapte 2 minutter på. Selv om resten av løpet, både før og etter var bra, holdt det bare til en 16.plass. Øyvind kom på 16.plass i H21