Geir Graff slutter som daglig leder i IL Trysilgutten

ILT sitt styre har vedtatt å gjøre endringer i daglig leders oppgaver. Geir er tilbudt videre engasjement i en begrenset periode. Det takket han nei til og vil fratre stillingen som daglig leder av idrettslaget ved kontraktens utløp 30.11.2016. Grunnet en del avspasering vil Geir sin siste arbeidsdag være onsdag 9. november.

Fra styret i hovedlaget ønsker vi å takke Geir for en bra innsats under de to år han fungert i stillingen. Han har under sin tid fått gjennomført og startet opp flere viktige tiltak og prosjekt som lenge har vært ønsket fra idrettslaget. Noen eksempler er nytt medlemsregister og faktureringssystem, webplattform og ikke minst klubbhuset som snart er ferdig oppusset.

Geir har hatt et stort engasjement for idrettslagets virksomhet som vi setter stort pris på.

Vi ønsker Geir lykke til videre og håper at vi ses fremover i forbindelse med idrettsaktiviteter, ikke minst innenfor håndballsgruppas virksomhet. Geir har siste arbeidsdag 9/11 og vil deretter avspasere tid.

Når vi har etterfølgere til Geir på plass så vil vi komme med informasjon. Inntil videre så send henvendelser til post.trysilgutten@gmail.com eller til de enkelte idrettsgruppenes ledere så vil vi følge opp fra styrets side i mellomtiden.

 

For styret i IL Trysilgutten,

Anders Wassgren, leder

Følg oss!

Våre sponsorer

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift