God innsats og gode vafler på kveldens klubbmesterskap i skiskyting

Normalprogrammet stod på programmet i kveld og 8 blide deltagere jobbet seg vel gjennom løp og skyting. Trivelig kveld som ble avsluttet med vafler og premieutdeling. Her følger resultatene.

Invitasjon til Kretsrenn skiskyting - sprint 22 april

IL Trysilgutten ønsker alle velkommen til kretsrenn skiskyting 22 april. Rennet inngår i Gjermundshaugcupen. Invitasjon vedlagt

LØPETRENING I SOMMER

I sommer blir det løpetrening med Petter Myhr og Karoline Moen Guidon

Årsmøte, Nyåpning og Temakveld

20 mars kl 18.00

Strålende innsats og flotte forhold på NM junior på Simostranda i helgen

SnowTeam Trysil/Trysilguttens skiskyttere stortrives på Simostranda. Fredag ble det 4. plass for Marte på fellesstarten, Nora kom på 11.plass og Håkon nr 42. Lørdag ble det 3 plass til Nora på sprint, Marte ble nr 10 og Håkon nr 52. Imorgen venter stafett for Hedmark!

Kjempehelg i Kollen for Trysilguttens unge skiskyttere

Det var en kjempefornøyd gjeng som kom hjem i dag etter å ha deltatt på Kvalfoss-sprinten i Oslo i helgen. Det ble ble en opplevelsesrik og artig tur i tillegg til nye og viktige erfaringer i løyper og på standplass.

Amalie ble kretsmester på Veldre!

I helgen har 8 skiskyttere deltatt på KM lørdag og Kretsrenn søndag på Veldre. Flott innsats og mange gode prestasjoner av Trysilguttens løpere. På lørdagens normaldistanse vant Amalie Vestues Svingen Jenter 13 år og ble kretsmester. Gratulerer !

Romjulsklubbrenn Skiskyting 28.12.

Her er resultatliste fra kveldens Romjulsklubbrenn - normalprogram med deltagere fra hele 6 gjesteklubber. Takk for innsatsen alle sammen!

Klubb-TV

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift