Strålende innsats og flotte forhold på NM junior på Simostranda i helgen

SnowTeam Trysil/Trysilguttens skiskyttere stortrives på Simostranda. Fredag ble det 4. plass for Marte på fellesstarten, Nora kom på 11.plass og Håkon nr 42. Lørdag ble det 3 plass til Nora på sprint, Marte ble nr 10 og Håkon nr 52. Imorgen venter stafett for Hedmark!

Kjempehelg i Kollen for Trysilguttens unge skiskyttere

Det var en kjempefornøyd gjeng som kom hjem i dag etter å ha deltatt på Kvalfoss-sprinten i Oslo i helgen. Det ble ble en opplevelsesrik og artig tur i tillegg til nye og viktige erfaringer i løyper og på standplass.

Amalie ble kretsmester på Veldre!

I helgen har 8 skiskyttere deltatt på KM lørdag og Kretsrenn søndag på Veldre. Flott innsats og mange gode prestasjoner av Trysilguttens løpere. På lørdagens normaldistanse vant Amalie Vestues Svingen Jenter 13 år og ble kretsmester. Gratulerer !

Romjulsklubbrenn Skiskyting 28.12.

Her er resultatliste fra kveldens Romjulsklubbrenn - normalprogram med deltagere fra hele 6 gjesteklubber. Takk for innsatsen alle sammen!

Hvem vil bli Trysilguttens skiskyttretrenere?

Vi begynner og bli en bra stor gjeng i Yngres som trives med skiskyting. Det betyr også at trenersiden skulle vært styrket fra neste vinter. Nå inviterer skiskytterkretsen til Trener 1 kurs - noen som vil og kan benytte muligheten?

Moro med 18 deltagere på kveldens klubbrenn i skiskyting

Her er resultater fra vinterens første klubbrenn i skiskyting, Takk for god innsats alle sammen, og trivelig med besøk fra Hernes!

Skiskyting - rennmuligheter i vinter

Klubbrenn - kretsrenn -Trysilserien - kanskje hovedlandsrenn eller Kvalfoss-sprinten - Norges-Cup og NM for noen ... her er vinterens rennmuligheter

Veterangruppe i skigruppa

Det er etablert en veterangruppe i skigruppa og vi ønsker flere veteraner velkomne!

Klubb-TV

©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift