Da er den nye daglige lederen i fullsving

Idrettslaget følger opp målet til norsk idrett om unge i lederstillinger i idretten.

LØPSKARUSELL

Friidrettsgruppa arrangerer en uhøytidelig løpskarusell denne sesongen. Det blir tre løp av litt forskjellig karakter: - 1. juni - baneløp (600m og 1500m) - 7. september - motbakkeløp (Fuglberget opp) - 21. september - terrengløp (gamle lysløypa) Alle løpene har påmelding fra kl. 18.00 og start ca. 18.30. Det er gratis å delta. Vi har satt opp seks klasser: barn t.o.m 10 år, rangeres ikke, får deltakerpremie jenter 11-15 år, premie til sammenlagtvinner gutter 11-15 år, premie til sammenlagtvinner damer 16 år og eldre, premie til sammenlagtvinner herrer 16 år og eldre, premie til sammenlagtvinner mosjon, uten tidtaking I klassene der det skal kåres en vinner, blir det fordelt poeng etter hvert løp. Tre poeng til vinner, to poeng til nummer to og ett poeng til nummer tre. Har du spørsmål? Ta kontakt med leder av friidrettsgruppa, Silje L. Pedersen (siljelp@gmail.com eller 46663577).

OPPSTART TRENING FOR DE YNGSTE

Friidrettstreningen for aldersgruppene 5-7 år og 8-10 år starter opp torsdag 18. mai kl. 18.00 på idrettsplassen. Vi ønsker både gamle og nye utøvere hjertelig velkommen!

Kalfosslekenes vårrenn i Lerberget

1. april ble det på nytt arrangert Vårrenn i Lerberget. Dette er et renn med lange tradisjoner som det er gledelig å ta opp igjen

Gratulerer til Nora - nr 2 totalt i Statkraft Junior Cup

Etter Statkraft Junior Cup Finalen i Mo i Rana i helgen er skiskytterne våre stort sett ferdig med sesongen. Vi gratulerer Nora Ahlqvist med en fantastisk sesong som ble avsluttet med 2. plass i finalen og 2. plass totalt i cupen i K17. For en prestasjon!

Klubbmesterskap i Lerberget

Det ble i kveld arrangert åpent klubbmesterskap i Lerberget med 15 deltagere

Referat fra årsmøte i IL Trysilgutten

Årsmøte i hovedlaget ble avholdt 30. mars 2017. Saksliste, saksdokumenter og referat/protokoll er nå tilgjengelig.

Hovedlandsrennet Kombinert

Halvor og Marius har i dag konkurrert i kombinert

©2017 123klubb for effektiv klubbdrift leveres av KX Products