Trening Gr 13-14 år uke 4

Det blir fantastiske skiforhold til uka. Skøyting på tirsdag og klassisk på torsdag. Les mer...

Gjenglemte ting Uglarennet

Noen ting ble gjenglemt og forbyttet etter Uglarennet. Dersom vi finner mere i løpet av dagen i dag, så legger vi dette ut her fortløpende (les mer).

SP1-cup 3 / Uglarennet 19. januar 2019

Rundt 520 startet i årets renn som ble gjennomført under flotte vinterforhold, med med mye snø. Vi slet en liten periode litt med flyten under parkeringen grunnet snøværet, men håper at alle rakk starten allikevel. Resultater er klare! Les mer...

SP1-cup 3/ Uglarennet lørdag 19. januar - funksjonærliste BIL medlemmer

Lørdag 19. januar arrangerer vi Uglarennet. I år blir dette et stort renn, da det er SP1-cup for 13 år til senior, i tillegg til klasser for 8-12 år (les mere)

SEIER I TOUR DE SKI

Johannes klarte det igjen ! Ny internasjonal suksess. Gratulerer med fantastisk gjennomført Tour de ski. Nå ser vi fram til resten av sesongen.

Strindheimstafetten 31.12.2018 - KM-

Strindheimstafetten arrangeres i år på Selbuskogen skisenter. Stafetten er KM for 2019 i klassene 13 år og eldre. Les mer for resultater..

SPAREBANK 1 CUP LANGRENN-

Første renn i cup'en ble gjennomført i Tydal 28.12.2018. Byåsen IL stilte med hele 65 deltagere. Det ble mange gode Byåsen-resultater i alle klasser. Seier i 10 av klassene fra 11 år og oppover. Og mange 2. og 3. plasser i tillegg. Rennet gikk i klassisk stil i fuktig klima. Les mer.

JULESTEMNING I NILSBYEN

Julaften dro Johannes 35 junior/senior løpere ut av senga og klar til skigåing kl. 06 i Nilsbyen. Imponerende. Også nesten 20 stk 13-14 åringer lot seg inspirerer og gjennomførte intervall . Les mer....

Snøproduksjon utsatt!

NB! Pga problemer med aggregat og strømtilførsel til snøkanon så får vi dessverre ikke startet med snøproduksjon denne helga. Vi får komme sterkere tilbake senere. Les mer ....

Trening Gr 13-14 år uke 50

Denne uka blir det skitrening fra Nilsbyen både tirsdag og torsdag. Styrke på onsdag. NB! Pga isete spor i Nilsbyen så blir det skøyting på torsdag! Les mer....

VIPPS BIL langrenn

VIPPS nr til BIL langrenn er: 17158

Samarbeidspartnere

Værstasjon Nilsbyen

Påmelding og utstyr

Reiser og opphold renn og samlinger

Ved reiser og opphold til renn eller samlinger i regi av Byåsen IL, skikretsen eller andre, vil det som regel være krav til forhåndspåmelding.  Betaling skjer gjerne i etterkant av arrangementet.  Alle som er påmeldt må da betale, uansett om dere har deltatt på arrangementet eller ikke, med mindre Byåsen IL Langrenn slipper å betale. Ved sykdom anbefales å skaffe legeattest og bruke egen forsikring. 

Kalender for Nilsbyen

Kalender som brukes til koordinering av all aktivitet i Nilsbyen: TRYKK HER. Dette er en felles kalender for BSSL, BIL o-avd., TVK og BIL langrenn.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift