LEDIG 3-ROMS LEILIGHET

Passer for skiløpere og ligger i Oscar Braathens veg. Les mer for info

Trening Gr 13-14 år uke 46

Treningsplan for kommende uke finner dere under nyhet. Husk temakveld i Nilsbyen på onsdag! Oppmøte tirsdag i Granåsen! Les mer....

Påmelding overnatting NC Konnerud / Drammen

Til info! Påmelding overnatting ifm NC-junior Konnerud / Drammen 11. til 13 januar skjer på "Byåsen IL Langrenn Junior" sin Facebookside. Ber om at juniorer og juniorforeldre som ikke er medlem i denne facebookgruppa melder seg inn. Det aller meste av info for juniorgruppa formidles her.

SNØLEGGING I GRANÅSEN STARTER

Planene for utlegging av snø fra depotet er nå klar. 17.11. skal det være klart for skigåing. Les mer for info fra Trondheim Bydrift.

TRENINGSAVGIFT 2018/19

Det er klart for betaling av treningsavgift for sesongen som er i gang. Avgiftskrav sendes ut og legges i MinIdrett i løpet av november. Betaling skjer til konto tilhørende Buypass. Les mer for info

Skisamling Vålådalen 30 nov - 2. des

Samlinga er for alle og det blir organiserte treninger for alle grupper. Les mer for informasjon og link til påmelding.

Trening Gr 13-14 år uke 45

Trening som vanlig denne uka tirsdag, onsdag, torsdag og søndag. Her er det bare å møte opp ei eller flere treninger. Les mer ...

MEDLEMSREGISTRERING

Husk at alle som skal delta på treninger må være medlem av Byåsen IL. Meld dere inn snarest mulig. Les mer for info om innmelding.

Trening Gr 13-14 år uke 44

Vanlig treningsopplegg denne uka med trening tirsdag, onsdag, torsdag og lørdag for de som har lyst. Les mer ...

Trening Gr 13-14 år uke 43

Treningsplan for kommende uke er klar. HUSK FORELDREMØTE på torsdag i Nilsbyen kl 18. Les mer ....

63 GR NORD JUNIOR LØRDAG 20. okt - Startliste klar

Velkommen til en krevende og spennende mestringsøkt i Bymarka. Løpet er for 11-16 år, men også mulig å melde seg på for tøffinger i 8-10 års gruppa. Oppmøte Baklidammen kl 0900. Resultater er lagt ut :) Les mer under nyheten.

SKILISENS 2018/19

Da er det klart for betaling av skilisens for sesongen 2018-2019. Ordinær helårslisens koster kr. 310. Skilisens må betales fra den dagen du fyller 13 år. Les mer for info

OPPSTART TRENING 8-10 år (+ 7 år)

Mandag 15. oktober starter skitreningen for 8-10 årsgruppa opp i Nilsbyen kl . 18-19. 1. klassinger (født 2012) kan og delta i den minste gruppa, men da med følge av foreldre. Spre infoen rundt omkring og få med flere på trivelige langrenntreninger i høst/vinter. Les mer for info..

Gr 13-14 år trening uke 42

Trening fra Nilsbyen tirsdag og torsdag denne uka. Lørdag er det 63gr Nord. Les mer....

VIPPS BIL langrenn

VIPPS nr til BIL langrenn er: 17158

Samarbeidspartnere

Værstasjon Nilsbyen

Live-kamera Granåsen

Trykk her

Påmelding og utstyr

Reiser og opphold renn og samlinger

Ved reiser og opphold til renn eller samlinger i regi av Byåsen IL, skikretsen eller andre, vil det som regel være krav til forhåndspåmelding.  Betaling skjer gjerne i etterkant av arrangementet.  Alle som er påmeldt må da betale, uansett om dere har deltatt på arrangementet eller ikke, med mindre Byåsen IL Langrenn slipper å betale. Ved sykdom anbefales å skaffe legeattest og bruke egen forsikring. 

Kalender for Nilsbyen

Kalender som brukes til koordinering av all aktivitet i Nilsbyen: TRYKK HER. Dette er en felles kalender for BSSL, BIL o-avd., TVK og BIL langrenn.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift