Klubbmesterskapet blir torsdag 4. april

Trondheim Skishow arrangeres onsdag 3. april, der Byåsen IL står som teknisk arrangør. Dermed så må vi flytte vårt eget klubbmesterskapet til torsdag 4. april.

Innkalling til årsmøte mandag 11. mars

Styret innkaller herved til årsmøte i Byåsen IL avd. langrenn Årsmøtet avholdes mandag den 11. mars kl.19:30 i Nilsbyen. Saker som ønskes tatt opp på årsmøtet, må sendes styret v/ leder Torbjørn Mæhlumsveen senest en uke før årsmøtet.

Nilsbyen skal bli Norges råeste næranlegg!

Vi ønsker innspill fra deg nå - hjelp oss å utvikle Nilsbyen til landets beste næranlegg for ski, skiskyting, orientering og terrengsykling!

Poengrenn nr. 2, torsdag 14.2 (skicross, fristil)

Takk til deltakere, støtteapparat og funksjonærer for et flott renn! Resultatlista er lagt ut.

ÅRSMØTER I BYÅSEN IL

Byåsen IL hovedlaget har årsmøte 28.3. kl. 20 på Myra. Men før det har avdelingene i Byåsen IL årsmøter. Byåsen Langrenn har årsmøte 11.3. i Nilsbyen. Les mer

BLI MED Å SPLEIS PÅ NYTT SKILEIKANLEGG I NILSBYEN

Byåsen IL Langrenn ønsker din støtte til lys og utstyr til ny skileik i NIlsbyen. Området er ryddet sist høst og ligger tett ved skiarenaen. Om sommeren kan området brukes til terrengsykkel for de minste. Spleisen igangsettes i forbindelse med VM på ski. Sparebank1 vil gi gode penger i tillegg til det DU bidrar med. Les mer for å gi din støtte.

Gjenglemte ting Uglarennet

Noen ting ble gjenglemt og forbyttet etter Uglarennet. Dersom vi finner mere i løpet av dagen i dag, så legger vi dette ut her fortløpende (les mer).

SP1-cup 3 / Uglarennet 19. januar 2019

Rundt 520 startet i årets renn som ble gjennomført under flotte vinterforhold, med med mye snø. Vi slet en liten periode litt med flyten under parkeringen grunnet snøværet, men håper at alle rakk starten allikevel. Resultater er klare! Les mer...

VIPPS BIL langrenn

VIPPS nr til BIL langrenn er: 17158

Samarbeidspartnere

Værstasjon Nilsbyen

Påmelding og utstyr

Reiser og opphold renn og samlinger

Ved reiser og opphold til renn eller samlinger i regi av Byåsen IL, skikretsen eller andre, vil det som regel være krav til forhåndspåmelding.  Betaling skjer gjerne i etterkant av arrangementet.  Alle som er påmeldt må da betale, uansett om dere har deltatt på arrangementet eller ikke, med mindre Byåsen IL Langrenn slipper å betale. Ved sykdom anbefales å skaffe legeattest og bruke egen forsikring. 

Kalender for Nilsbyen

Kalender som brukes til koordinering av all aktivitet i Nilsbyen: TRYKK HER. Dette er en felles kalender for BSSL, BIL o-avd., TVK og BIL langrenn.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift