Litt sesong og rutine INFO

Vi lar et smilende bilde av Eldar Rønning være en kjekk illustrasjon av sesongoppstarten på snø. I denne artikkelen finner du litt nyttig informasjon

Skihopping handler om å hoppe på snø!!!

Og så langt har vi hatt de minste bakkene våre klare til hopping i 6 timer for 14 dager siden, før den lille snøen vi hadde regnet vekk. Etter dette har vårt fokus vært å få på plass snø!! og vi har sålangt hatt bidrag fra noen av de eldre foreldrene til å produsere noen gode hauger i bakken. Det er også produsert et underlag i k-10 og K-5, men vi må ha mer snø, og her håper vi at alle tar en tur i bakken når det faller snø, og skuffer snø inn, tråkker den ned og lager spor. 

Trening

Det blir trening i rekruttsenteret hver tirsdag og torsdag 18-19:30. Som oftest er snøforholdene i bakken mye bedre enn vi tror før vi er i bakken..... men akkurat nå tidlig i desember er det nok litt  lite. Da vil heisen gå og brakka være åpen. Lyset vil selvsagt også være på. Vi oppfordrer i tillegg utøvere med foreldre og naboer også ta turer i bakken i helgene. Jo flere hopp i bakken, jo lenger hoppes det og desto mer gøy blir det.

Utlån / utleie av ski

Vi har ski med NNN binding som vi låner ut for en kveld om gangen. Skiene lånes ut kl 18 og leveres inn kl 19:30. Utøvere stiller med egne sko og egen hjelm (vi har noen få hjelmer til utlån)

Vanlige hoppski

Vanlige hoppski leies ut blant interesserte for sesongen. Da leies sko og ski ut sammen og det koster 1000 kr/ vinter eller sommer sesong.

Trenere

Team SørTrøndelag som organiserer 12 år og eldre, stiller med trener for disse utøverne i K-30 og K-60 bakkene etter behov. Byåsen IL søker å stille med trener i K-28 / K-16 og så langt vi kalrer å få på plass også i de minste bakkene

Miljødugnad på trenignskvelder

Byåsen IL vil sette opp en turnus liste for miljøaktivtet i bakken. Dette gjelder saft/kaffe/vafler som lages og serveres på treningskvelder. Oppslag og liste sendes ut og henges opp i brakka. 

ST-CUP renn / poengrenn / klubbrenn

Byåsen IL oppfordrer utøvere til å stille i renn, og Byåsen utøvere betaler ikke startkontigent for egne renn, kun for poengrenn. Her må foreldre bidra i oppgaver knyttet til renn, mht bakkepreparering, og andre oppgaver i/ ved  bakken.

 

Dette er en kort oppsummering av INFO. Er det mer som bør være med - så tar vimot tilbakemelding er på hopp@byasen.no

 

 

SPOND-gruppe

Gruppekode: ZWDXB

Klubben bruker SPOND for å informere om treninger og andre arrangement til utøvere/foresatte

Facebook-gruppe

Byåsen IL hopp-kombinert

Facebook-side