Granåsen CUP 2019 - resultater

Du finner resultatene på LINKen til høyre. Ingen herrer stilte i ELITE klassen, krav om deltagelse i to renn for å vinne bil har gitt jentene et stort forsprang. Bilen vil derfor deles ut i jenteklassen - Elite. Har den beste jenta sertifikat?

Hoppuken starter på tirsdag 18/9!

Granåsen CUP tirsdag kl 18! Raw Rekrutt Cup Torsdag kl 18! Nye og etablerte utøvere velkommen til begge arrangmenter. Minner om premien i eliteklassen, Bil fra Prøven Bil til disposisjon! Krever deltagelse i begge renn i K60!

Vil du bli skihopper?

Spætt film har fine bilder fra minirenn i 2017! Stilige bilder, del med kjente og kjære i nord og sør! Kjenner du igjen Ane og Aleksander?

Granåsen CUP 2019

Granåsen CUP innledes i K60, med bil fra Prøven Bil i premie i Elite klassen. Datoene er 18/9 og 16/10. Her gjelder det å hive seg med!

ToppIdrettsVeka 2018 Hopp/Kombinert i Granåsen

Byåsen IL er medarrangør i Toppidrettsveka, det blir hopp og kombinert renn i Granåsen, Norges Cup 18 og 19 august.

Jr NM menn og NM menn hopp stor bakke er tildelt Byåsen IL

Byåsen IL vil arrangere Jr NM 14/1 og NM menn 15/1-2019 i Granåsen K-124. Sett av dagen i kalenderen, dette blir en stor hoppuke!

Dugnad og Rekruttering ..

Vi jobber i bakkene mandag og onsdag 18-21 eller til kreftene tar slutt. Mye må gjøres for å få K40 hoppklar. Filen finner du til høyre i saken.... Legger også ved rekrutteringsbrosjyre som kan deles og formidles...

Hoppdagen 2018

Årets hoppstart på sommeren i Granåsen Rekruttsenter blir lørdag 9. juni kl 11:00. Hopprenn i K10, Premieutdeling for Granåsen CUP, grilling, vafler og kaffe... Eget arrangement på FB: https://www.facebook.com/events/1981146845261017/

Hoppfilm fra klubbavslutningen

Takk til BERRE som har produsert filmen, kjempekjekt å se fremtidige stjerner hoppe på ski.

Medlemskap i hopp/kombinert Byåsen IL

Vi ønsker at flest mulig er medlem i idrettslaget, også de aller yngste! Innmelding skjer gjennom MinIdrett og gjøres av hver enkelt.

Sesongavslutning med Pizza, hoppfilm og kaker

I god tradisjon avsluttes hoppsesongen for alle som har lyst i BSK sitt klubbhus (BSK hytta) ved hoppbakken ved Ferista. Arrangementet starter kl 18 og varer omkring 2 timer Dato er tirsdag 17/4 og det koster kr 50 pr utøver, betales med Vipps ved inngangen.

Resultater fra 62. Høgåsrenn på nett

Nå finnes alle resultater under fanen resultater. Takk til alle involverte for en fantastisk dag - bildet viser vinnere av lengste hopp i hver klasse