Ta frem hoppskia - snø er pudder og snadder

Sjekk filmen få på skia...

Vil du bli skihopper?

Møt opp på trening og foreldremøte i Granåsen 4/12 kl 18..... https://vimeo.com/285876602

Ny Dato og sted Foreldremøte, trening og kveldsmat! 4/12 kl 18 i Arenabygg Hopp, Granåsen

Samtidig med ekstra trening den 4/12 vil vi avholde et forenklet og kort foreldremøte, orientere om hopp og om vintersesongen. Det vil bli kjørt en kort treningsøkt ute denne kvelden. Så serverer vi felles kvelds for hoppere, foreldre og søsken!

NM 2019 avslutter Trøndersk Hoppuke

12-15 januar 2019 er Byåsen IL arrangør for hopp og kombinert renn i Granåsen. Finalene blir Jr NM Hopp 14/1 og NM hopp 15/1 i den største bakken. Forbered deg på å ta turen i bakken! Mer info vil følge om ikke lenge.

Gyda vinner bil!!!!

Gyda Westvold Hansen (16) vinner Eliteklassen for kvinner i Granåsen CUP, del 1 2019 - og blir vinner av bil fra #PrøvenBil

Fotografering til hoppkalender

Fotografering skjer 2.oktober kl 17. NB Kom presis og så trening etterpå...

Flott innsats and Trøndere og Tromsøværinger

Det ble en flott hoppkveld i Granåsen Rekruttsenter, med hopping i alle de minste bakkene. Lengst var Alvin med 30.5 m i K28. Flott at gjengen fra Tromsø kom på renn - de er på hopphelg i Granåsen Rekruttsenter. Trykk "Les mer" og du finner resultatlisten til høyre

Granåsen CUP 2019 - resultater

Du finner resultatene på LINKen til høyre. Ingen herrer stilte i ELITE klassen, krav om deltagelse i to renn for å vinne bil har gitt jentene et stort forsprang. Bilen vil derfor deles ut i jenteklassen - Elite. Har den beste jenta sertifikat?

Hoppuken starter på tirsdag 18/9!

Granåsen CUP tirsdag kl 18! Raw Rekrutt Cup Torsdag kl 18! Nye og etablerte utøvere velkommen til begge arrangmenter. Minner om premien i eliteklassen, Bil fra Prøven Bil til disposisjon! Krever deltagelse i begge renn i K60!

Vil du bli skihopper?

Spætt film har fine bilder fra minirenn i 2017! Stilige bilder, del med kjente og kjære i nord og sør! Kjenner du igjen Ane og Aleksander?