Rekruttlagets tredje strake

To dager etter at A-laget spilte målløst mot Follo på Ski stadion, scoret rekruttene seks ganger på kunstgressbanen rett ved siden av.

Det mot Skis A-lag som rett og slett var sjanseløse i denne kampen.

For Asker 2 tok sin tredje strake seier i 4. divisjon på en svært overbevisende måte. Laget dominerte oppgjøret i samfulle 90 minutter, scoret fire ganger før pause og spilte "ball i hatt" med hjemmelaget i en andreomgang som til slutt ga to nye scoringer og 6-1-seier til slutt.

Les Østlandets Blads reportasje her (krever abonnement - men det abonnementet er ett av Amedia-abonnementene som gir gratis tilgang til livestream av alle A-lagets kamper)

Asker-gutta scoret fire ganger på drøye t minutter tidlig i første omgang. Først ved "spissvikaren" og spillende assistenttrener på rekruttene Lars Skarholm. Så ordnet Mads Lyngen og Hamze Abdi 2-0 og 3-0 med minuttets mellomrom, før Alagie Sanyang satte inn 4-0. Og fortsatt var det bare spilt 21 minutter.

Og da har vi ikke nevnt at Asker fikk et mål anullert for ofside - til tross for at det var et selvmål satt inn av en Ski-spiller uten synlige Asker-folk som forklarer den avgjørelsen. Uten at det altså frembrakte store frustrasjoner.

Og selv om scoringene ble litt færre utover i kampen, fortsatte den spillemessige dominansen. Selv ikke en slurv bak som ga 1-4 midt i første omgang, endret noe på det.

For etter en god første omgang, spilte Asker strålende "five-a-side-fotball" på Skis halvdel hele den andre omgangen - før Nicklas Raaholt avsluttet det hele med to flotte scoringer. 5-1 kom da han fra litt utenfor hjørnet av 16-meteren dunket til og ballen steg opp i hjørnet. Og kort før slutt skjøt han igjen fra omtrent samme posisjon, denen gang lavt borte i lengste hjørne.

Dermed endte det altså med 6-1-seier til Asker 2.

Det var samtidig lagets tredje strake seier. På grunn av flyttinger av noen kamper, var den første i den rekken mot samme Ski. Dengang vant Asker 2 2-0.

Så slo man Lille Tøyen 4-2, før det altså ble større siffre denne gang. Laget har dermed også klatret til tredjeplass i denne 4. divisjonsavdelingen.

SKI - ASKER 2 1-6 (1-4)

Fotball, 4. div. avdeling 3:

Mål: 0-1 (10. min.) Lars Skarholm, 0-2 (15. min.) Mads Lyngen, 0-3 (16. min.) Hamze Abdi, 0-4 (21. min.) Alagie Sanyang, 1-4 (25. min.) Mats Grimsen Hjelm, 1-5 (76. min.) Nicklas Raaholt, 1-6 (90. min.) Raaholt

Asker 2: Andreas Vedeler - Nicklas Raaholt, Liki Sekwat, Magnus Klund Dalgaard, Mads Lyngen (46. min. Jacob C. Hennig), Hamze Abdi, Petter Klemetsdal (60. min. Elias Taubo), Behajdin Celina (60. min. Genti Rudi), Roman Fazi, Alagie Sanyang, Lars Skarholm

Dommer: Johannes Morland, Bækkelaget

Gult kort: Tre til Ski, Mads Lyngen og Alagie Sanyang, Asker 2

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift