Sterkt Sarpsborg-lag tok alle poengene på Føyka

Etter seks kamper uten tap, ble Sarpsborg for sterke for Asker siste lørdag i høstferien.

Ubeseiret i seks kamper

Med uavgjort i to tøffe bortekamper, er Askers G16-lag ubeseiret i lagets seks siste kamper.

Fire strake seire for G16-laget

Høstformen fortsetter for G16-gutta

Vant mot Vålerenga etter to tidlige mål

Lagene hadde hver sin omgang, men Asker hadde marginene med seg og vant 2-1 over Vålerenga i G16 Interkrets.

Sterk sliteseier borte mot Ullern

Asker tok sin andre strake seier da Ullern ble beseiret 3-1 på Ullernbanen. Ullern hadde en del ball, men Asker hadde klart flest målsjanser.

Asker med storseier over Stabæk

Askers G16-lag var tilbake på vinnersporet og snudde 1-2 til 6-2 over Stabæk i tropevarmen på Føyka søndag.

G16 - Asker gav bort to poeng i sluttminuttene

Asker ledet 3-1, men slapp inn to mål i sluttminuttene, slik at interkretskampen i Sarpsborg endte med ett poeng til hvert av lagene.

G16 - Spillemessig opptur mot Nordstrand

Asker stoppet tapsrekka med en meget bra 1-1-kamp hjemme mot Nordstrand. Et par omstridte dommeravgjørelser påvirket kampresultatet.

Sjansesløseri ga surt tap mot Lørenskog

Asker var klart best i begge omganger. Men så lenge Lørenskog scoret kampens eneste mål, ble det null poeng på Asker i kampen på Rolvsrud 10. mai.