Tap i returen til Oddsenligaen

I Skeids retur til 2. divisjon ble det som ventet en tøff kamp mot et KFUM-lag som er tippet å kjempe i toppen av avdelingen denne sesongen.

Det har de siste ukene vært rekke skader i Skeid-troppen, og inngangen til mandagens seriepremiere har derfor vært langt fra optimal. Blant dem som måtte stå over Skeids comeback i Oddsenligaen på grunn av skade var Bruno Leite, Ilias El Hafedi, David Tavakoli, Lars Andersen og JoA Gundersen.

Men det starter greit for Skeid på Nordre Åsen, og det er hjemmelaget som får kampens første store mulighet. Etter rundt 10 minutter får Johnny Buduson sendt i vei et godt skudd. KFUMs keeper må ut i full strekk og får slått til corner.

Utover i omgangen fester KFUM et lite grep om kampen, men spesielt farlig foran Idar Lysgård i Skeid-buret blir det sjelden. Dermed ender første omgang målløst 0-0.

De frammøtte på Nordre Åsen har knapt funnet plassene sine for andre omgang når KFUM sender i vei et skremmeskudd, men forsøket fra bortelaget går i stolpen og ut.

KFUM fortsetter å male på, og rundt 15 minutter ut i omgangen blir det uttelling. KFUM kontrer, og etter at Lysgård i Skeid-målet redder det første forsøket, får bortelaget en ny mulighet rett etterpå. Den sitter, og dermed 0-1 på Nordre Åsen.

I et forsøk på utligning flytter Skeid etter hvert mange spillere opp på bortelagets banehalvdel, men det blir kun farlig ved et par anledninger foran KFUM-målet. Og når de blåkledde fra Ekeberg får muligheten til å komme framover benytter de muligheten godt, og punkterer matchen med sin andre scoring for kvelden.

Dermed ender det med tap 0-2 for Skeid i returen til Oddsenligaen. Men det er ikke tid til å henge med hodet. Allerede torsdag venter nytt lokaloppgjør. Da er Lyn motstander i cupens første runde. Den matchen spilles på Bislett stadion og har kampstart klokka 18.00.

LES OGSÅ: Forhåndssalg av billetter til Lyn-kampen

Kampfakta
Skeid – KFUM 0-2 (0-0)
Nordre Åsen kunstgress
Ca. 300 tilskuere

Mål:
0-1 KFUM (60’)
0-2 KFUM (89’)

Skeids lag: Idar Lysgård, Stian Kristoffersen, David Lundström, Martin Vethe, Anders Kogstad, Mansour Gueye, Andreas Steinbakk-Olsen, Hassan Yusuf, Nasir Dernjani, Jens Rongved, Johnny Buduson.

Bytter:
Adrian Thun for Steinbakk-Olsen (55’)
William Frøskeland for Kogstad (71’)
Stig Haddal for Gueye (71’)

Øvrige resultater i Oddsenligaen avdeling 4:
VIF 2 – Kvik Halden 2-0
Harstad – Eidsvold Turn 1-1
Follo – Medkila 1-0
Lørenskog – Drøbak-Frogn 4-1
Mo – Moss 0-1
Kjelsås – Finnsnes 3-1

Påmelding 2019

Her melder du deg på

           

 

 

             

 

   

 

                       

 

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift