- Vi må vinne de tre siste

Trener Isnes tror full poengpott må til for å sikre kvalik-plassen.

Trener Isnes tror full poengpott må til for å sikre kvalik-plassen.

For en spennende sluttspurt det kan bli for a-laget! Etter å ha toppet ligaen tidlig i sesongen, sendte en downperiode Kåffa ut av tetstriden.

Men nå – etter rekken 5-1-0 på siste seks – er vi igjen med for fullt i kampen om den attraktive kvalikplassen.


- Vi må vinne de tre siste for å ha håp om kvalik. Skal vi få til det, må prestasjonene fra de siste kampene forbedres, slår KFUM-treneren fast.

Hødd hælsparket inn vinnermålet på overtid mot Skeid sist, og har dermed grepet om kvaliken. Da la i tillegg et lite press på Skeid (leder med fem poeng tre runder før slutt). Bak Hødd følger Egersund og KFUM to poeng bak. Og i siste runde har vi nettopp Egersund på hjemmebane.

Nå er det imidlertid Bryne som gjelder. En klubb vi har en god statistikk mot. To kamper i OBOS-ligaen og vårkampen i år har gitt oss tre av tre seire og 270 minutter uten baklengs.

Det er imidlertid et Bryne-lag med selvtillit som kommer til KFUM Arena etter den sterke 3-0-seieren mot Arendal forrige helg.

- Det blir viktig for oss å ta Bryne i ubalanse, samt ha et såpass godt og høyt balltempo at vi finner muligheter for gjennombrudd, sier Isnes.

Kåffa må klare seg uten stopper Aalmen (soner for kort). Også motstanderlaget må klare seg uten en forsvarsspiller da Rogvi Baldvinsson er på landslagsoppdrag med Færøyene.

- Det blir kjekt å få testet oss mot et så godt lag som KFUM. Jeg synes vi har hatt fin framgang denne høsten, og den ønsker vi å fortsette. Defensivt har vi blitt mer solide, og offensivt fungerer samspillet mellom Omar Fonstad El Ghaouti og Vetle Lunde Myhre godt, sier fungerende hovedtrener Even Sel til avisa Jærbladet.

Vi håper mange tar turen til KFUM Arena lørdag. Hovedsponsor OBOS spanderer is på alle barn. Kampstart kl. 13.00!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift