Larsen matchvinner mot Vard

Tre kamper igjen - og vi er fortsatt med for fullt i kampen om kvalik.

Tre kamper igjen - og vi er fortsatt med for fullt i kampen om kvalik.

KFUM-VARD 1-0 (1-0). A-laget gjorde jobben og sørget for at alle poengene ble igjen på KFUM Arena i ettermiddag. Vinnermålet kom ved Lars Olsen Larsen etter lekkert Kåffa-spill et kvarter ut i kampen. Servitør Sortevik la ballen ut til Larsen som banket inn 1-0 på direkten.

Det ble til slutt en fullt fortjent seier mot tabelljumbo Vard. KFUM hadde ballen mest og skapte mest, men så lenge det ble med det ene målet var det spenning helt inn.

- Jeg er fornøyd med at vi har god kontroll gjennom de første 45, men vi burde skapt mer og det virket som om noen av spillerne ble komfortable - for komfortable kanskje. Vi utnytter ikke godt nok at vi får mer plass etter den tidlige scoringen, oppsummerer Isnes.

Nesten nr. 2
Mulighetene for å punktere kampen definitivt var til stede både før og etter pause.


Målscorer Larsen kunne blitt tomålsscorer etter nesten en halvtimes spill.

Larsen sto da i enden av et glitrende Kåffa-angrep der en rekke spillere var involvert fra keeper Skjærstein satte i gang med et utkast. Igjen satte Sortevik opp Larsen i boksen, men denne gangen gikk avslutningen over.

Spenning helt ut
Andre omgang startet noe avventende. Og da det var spilt omtrent ti minutter, var det nesten så gjestene Vard ble invitert inn i kampen med det som var deres beste sjanse. Heldigvis sklei nikken etter en corner på utsiden av KFUM-målet.

I løpet av de neste angrepene kunne Kåffa punktert matchen med to gode sjanser, og begge ganger med Yannis i avslutterrollen. Alene med keeper gikk avslutningen fra skrått hold til side for mål. Like etter fikk han ikke god nok treff da han ble satt opp av Stavrum rett foran mål.

I siste del av omgangen kunne både Larsen og Moses satt inn kampens andre. I stedet ble det neglebiting til kampens siste sekund. Men - da også en brukbar Vard-avslutning etter frisparket i det 93. spilleminutt gikk til side foran mål, kunne KFUM-supportere puste lettet ut...

Dagens oppdrag var fullført: Tre poeng - og fortsatt for fullt med i kampen om kvalikplassen.

- Vard lever i håpet utover 2. omgang og sender opp flere. De slår lengre og en del tilfeldigheter oppstår. Vi håndterer det for dårlig, og gjør en del dårlige valg. Da blir det spenning helt inn. Men heldigvis vinner vi til slutt fortjent på en middels dag, sier Isnes.

Tre Oslo-kamper igjen
Et blikk på tabellen forteller at KFUM tar kvelden på en andreplass, poenget foran Egersunds og Hødd som skal i aksjon i morgen.

For Kåffa gjenstår tre kamper i Oslo. Her er datoene som alle KFUMere bare kan blinke ut i kalenderen: 13/10 Bryne (hjemme), 20/10 VIF 2 (borte) og 27/10 Egersunds (hjemme).

- Det er moro at vi er med igjen etter den dårlige perioden som vi hadde. Og med denne seieren satte vi press på de rundt oss. Nå håper jeg også at vi får flere folk på tribunen mot Bryne neste helg. Det fortjener gutta, sier Isnes.

Kåffa måtte klare seg uten midtbanedirigent Rasch fra start i dag (gule kort). KFUM stilte dermed med en midtbanetrio bestående av tre 20-åringer: Sørås, Stavrum og Larsen. Pluss på Yannis på kanten så var det fire 98-gutter fra start.

- Det er moro. God læring for alle, også å spille slike kamper sammen, sier Isnes.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift