- Vi gleder oss som bare det

Ligaens formlag mot ligaens bunnlag. - Men spillerne er advart, sier trener Isnes.

Ligaens formlag mot ligaens bunnlag. - Men spillerne er advart, sier trener Isnes.

Ny kamp for a-laget i helga, og ny kamp som «må» vinnes.

Etter en sommerperiode med poengtørke, er Kåffa nå formlag nummer én i ligaen med 13 poeng på siste fem kamper. Og i stedet for å få en sesongavslutning som kunne tegne til å bli lite å spille for, kan KFUM-supportere nå få en fotballhøst som varer serien ut – og vel så det.

For fortsatt er vi med for fullt i kampen om kvalikplass til OBOS-ligaen. Men – for å holde liv i kvalikhåpet er bare tre poeng mot tabelljumbo Vard lørdag godt nok.

- Jeg forstår at folk på utsiden kan kalle dette en ekkel kamp, men vi gleder oss som bare det og ønsker å fortsette den gode trenden vi har, slik at vi kan få spenning helt inn, sier trener Isnes.

Han har denne uka jobbet med å få gruppa i angrepsposisjon.

- Spillergruppa er advart om at Vard Haugesund har sett bedre ut etter trenerbyttet, og spilte sist helg uavgjort mot Bryne. Så de fellene der, tror jeg ikke vi går i. Etter å ha møtt Stjørdals/Blink sist, og ser hvor tett og jevnt det var der, så skjønner vi at dette også blir en kamp vi må nærme oss toppnivået vårt.

Han ser for seg en kamp der KFUM har mye ball.

- Det betyr at vi er nødt til å ha et stort balltempo og være nøye på valgene våre. De gangene Vard er i ubalanse, er vi nødt til å ta sjansen. Vi var sterke på kontringer sist kamp, og håper å se noen i denne kampen også.

Kåffa må klare seg uten Robin (gule kort) og Mansour denne gangen. I tillegg er dessverre Fisnik ute for resten av sesongen etter skaden han pådro seg tidlig i kampen mot Stjørdals/Blink.

- Det er selvfølgelig synd, ikke minst for Fisnik. Vi vet at slike hendelser kommer i løpet av et år, og har spillere som er klare til å fylle plassen for disse spillerne. Det er de gode nok til.

Så til alle KFUMere som er hjemme: Kom dere på kamp, og bidra til at spenningen lever utover fotballhøsten. Kampstart på KFUM Arena kl. 15.00.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift