Viktig info

Her er det info om innetreninger, dugnad og overnatting i hallen.

Her er det info om innetreninger, dugnad og overnatting i hallen.

Foreldremøte: Vi planlegger foreldremøte torsdag 18/10 i treningstiden. Vi møtes i Klubbstua. Her blir det info om planene fremover, erfaringer med årets seriespill og info om nye trenere. Kristian Rem fra klubben kommer også for å informere litt.

Innetrening: Fra torsdag 1.november trener vi inne i hallen. Vi har fått samme treningstid fra 18-19. Ta på innesko, leggskinn osv.

Dugnad: For å holde felleskostnadene nede og for at kostnader det ikke skal være en barriere for å være med på laget, blir det dugnad. Dette har vi også snakket om for foreldremøtene tidligere uten at vi har kommet i gang med dette. Vi har nå falt ned på gikort.no Her kan jentene selv være med å skaffe inntekter til laget. Det spørs vel om naboene vil motstå J2010 sine smil når de ringer på døra, eller hva med tanter, onkler, bestemor og bestefar? Gikort.no lager også bannere tilpasset laget (se eksempel under) som dere evt. kan dele på Facebook hvis dere vil boozte salget der utover de fem pakkene. Hvis 30 jenter selger minst 5 pakker hver, blir det rett og slett 17.250 kroner i lagkassen. Pengene fra lagkassen brukes slik at vi kan være med på cuper, sove i hallen og forsette med de supre Supertorsdagene. Det er mulig å la være å bli med på dugnad, ved å betale 625 kroner inn i lagkassen slik vi har gjort før, gi meg i så fall beskjed (caroline@sesvold.net)


PLANER FREMOVER:

Lørdag 13.oktober stiller vi tre 5er-lag til Friggjentecup på Friggfeltet på Majorstua. Hit kan vi rett og slett ta tbanen. Vi er 17 jenter påmeldt, og kampoppsett kommer mandag 8.oktober. Les mer om cupen her

Fredag 26-27.oktober: Overnatting i hallen. Vi leker, spiser først og sover etterpå. Vi er ferdig sånn etter frokost-ish på lørdagen. Mer info kommer etterhvert.

Haslum 3v3: Lørdag 17.november er det Haslum 3v3 inne i Gjønneshallen på Haslum. Påmelding kommer i Spond. Les mer om cupen her

Til forsiden J2010

J-2010 foreldrekanal

 

Dette skjer for J-2010

 

Foreldrevettregler

TIps om utstyr

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift