- Tror veldig på 3 poeng

...om vi presterer som i det siste, sier Isnes.

...om vi presterer som i det siste, sier Isnes.

Fem serierunder gjenstår i PostNord-ligaen. Med åtte poeng å gå på ser Skeid ut til å styre mot opprykk.

Bak der er det kun fem poeng som skiller de neste sju lagene, blant dem Kåffa.

I øyeblikket innehar Egersund kvalikplassen i avdelingen, to poeng foran KFUM.

- Skeid har jeg nevnt som favoritt tidligere og nå er det mye som skal skje hvis de ikke tar opprykket. Vi er i en fin utfordrerposisjon når det gjelder kvalikplassen, og kan fort sette oss i en enda bedre posisjon etter denne runden, sier trener Isnes.

Etter 10 poeng på siste fire går KFUM inn i høstinnspurten med en god dose selvtillit. To smultringer på rad defensivt gir trygghet i de bakre rekker.

KFUM har følgende kampprogram ut sesongen: Stjørdals-Blink (borte), Vard (h), Bryne (h), VIF2 (b), Egersund (h).

- Mot slutten av en sesong er det nesten det samme hva slags lag som står på den andre banehalvdelen, og denne avdelingen har vist at alle kan slå alle, sier Isnes.

Lørdag går flyreisen til Værnes der kampen mot Stjørdals/Blink spilles like ved flystripa. Og det er et Blink-lag som er på desperat poengjakt. Trønderne ligger for øyeblikket an til nedrykk.

- Det blir en tøff bortekamp mot et lag som spiller jevnt stort sett i hver hjemmekamp, men presterer vi som i de siste kampene, tror jeg veldig på 3 poeng, sier Isnes.

Et par spørsmålstegn i troppen før avreise mot Trøndelag: Toppscorer Moses og stopper Hammer.

- Vi stiller uansett et lag med mye kvalitet, stor selvtillit og med en klar ambisjon om å få med oss en seier, understreker Isnes.

Hjemmekampen mot Blink endte uavgjort. Kampstart på Blinkbanen lørdag er kl. 16.00.

Runden i PostNord-ligaen avd. 2: Kjelsås-Egersunds, Stjørdals-Blink-KFUM, Arendal-Hødd, Fløy-Flekkerøy-Vidar, Skeid-Brattvåg, Nardo-Vålerenga 2, Vard-Bryne.©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift