- Vi gjør en solid kamp

Robin-frispark og Moses-perle sikret tre poeng mot Nardo.

Robin-frispark og Moses-perle sikret tre poeng mot Nardo.

KFUM-NARDO 2-0 (1-0). A-laget har funnet flyten og tok en ny trepoenger i dag. Seieren mot Nardo kommer etter et godt frisparkmål i første omgang og en Moses-perle mot slutten av kampen.

Kåffa hadde fullstendig grep om starten av kampen. Det måtte imidlertid en dødball til før det ble nettkjenning. Robin tok fart fra distanse og satte frisparket via stanga og i mål.

Hjemmelaget skapte flere gode muligheter i løpet av de første 45, men fikk ikke scoringen som ville punktert kampen.

- I den første omgangen er vi flere hakk bedre enn motstanderen. I alle spillets faser synes jeg vi er overlegne. Nardo er nesten ikke over midten og produserer 3-4 sjanser, sier oppsummerer Isnes.

Da lagene kom ut på kunstdekket etter pause, ble imidlertid trønderne invitert inn i kampen igjen. Ikke det at de skapte så mye, men laget kom høyere i banen og Kåffa fikk etablert lite spill inne på Nardos halvdel i den første delen av omgangen.

- Men etter en liten dårlig periode, synes jeg vi tar over igjen og det blir kontringer som resulterer i de store sjansene, sier Isnes.

Og for ikke å snakke om målet - som kom etter 80 minutters spill: Moses dro seg inn i banen og curlet læret fra distanse oppe i vinkelen.

- Alt i alt gjør vi en solid kamp, selv om effektiviteten burde vært bedre. Vi burde vunnet med to-tre mål til. Bakover slipper vi ikke til noe som helst, sier KFUM-treneren.

Med dagens seier gikk KFUM opp på 34 poeng. Skeid vant sterke 4-0 borte mot Vida, mens Egersunds vant 3-0 mot Fløy.


- Bak Skeid er det veldig jevnt. Vi ser at vi har en mulighet for å være med helt inn om den kvalikplassen. Men da handler det om den kjedelige «ta en kamp av gangen». Nå skal vi først glede oss over dagens tre poeng, sier Isnes.©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift