- Mener vi blir fratatt poeng

Tap mot Brattvåg. Omstridt straffesituasjonen avgjorde.

Tap mot Brattvåg. Omstridt straffesituasjonen avgjorde.

KFUM-BRATTVÅG 0-1 (0-0). I før-kampen-praten med Isnes var han klar på at laget nå ikke hadde råd til å "rote bort" flere poeng. Etter null poeng hjemme mot Brattvåg, var det en skuffet og frustrert trener som forlot kunstgresset.


- Men dette er ikke en kamp vi roter bort. Her mener jeg vi blir tatt fra poeng av en gavmild dommer. Og så er vi heller ikke gode nok på det vi har trent på hele uka. Vi spiller rundt Brattvåg fra side til side med for dårlig balltempo, og utnytter ikke deres formasjon godt nok i 60 minutter av kampen, sier trener Isnes.

Det startet så bra for hjemmelaget. De røde og hvite tok styring og gjestene ble presset tilbake. Nærmest var kaptein Sortevik da han satte ballen i stolpen og ut etter ti minutter, men etter hvert fikk gjestene mer kontroll og KFUM klarte ikke å skape all verden.


Utover i andre omgang satt en med en følelse av at det ble en kamp der første målet vinner. Og det var det Brattvåg som fikk. Og ifølge Isnes - bokstavelig talt - «fikk».

Straffesituasjonen etter en drøy times spill ble direkte match-avgjørende.


- At dommeren blåser, var for meg helt utrolig under kampen, og etter å ha sett det på video er det ubegripelig. Det er ingen reaksjon fra Brattvåg-spillerne eller benken, men dommeren ser noen falle, og velger å blåse. Hvis det er straffe, kan han blåse 5-6 straffer til i kampen. Det er en linje, som det er umulig å skjønne noe av. Dommeren avgjør kampen, sier en skuffet KFUM-trener.

I siste del av kampen la de gule seg godt tilbake på banen. KFUM trykket på og fylte opp i boksen, men klarte ikke å spille seg fram til alt for mange store sjanser. Og for første gang i år på hjemmebane – og for andre gang totalt i år – måtte laget gå målløse av banen.


Med to poeng på siste fire kamper, er det liten tvil om at Kåffa er nede i en bølgedal.


- Men vi skal opp igjen. Neste utfordring blir serieleder Hødd, og det gleder vi oss allerede til. Nå må gjøre ting enklere for oss selv i tiden framover, slik at vi komme inn i riktig spor igjen. Det har både jeg og spillerne trua på, sier Isnes.

Mansour Gueye debuterte for KFUM som midtstopper ved siden av Hammer, mens Tobias Collett fikk sin debut på hjemmebane med et innhopp på høyrebacken.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift