- Må ikke rote bort mer poeng nå

Jakter trepoenger søndag. - Men Brattvåg er en lei nøtt å knekke.

Jakter trepoenger søndag. - Men Brattvåg er en lei nøtt å knekke.

A-laget spiller hjemmekamp mot Brattvåg søndag ettermiddag. Etter en rekke med 2-2, 0-5 og 2-2 etter sommerpausen, håper Isnes og co. på innkassere en trepoenger igjen denne helga – for å henge på tetlagene i avdelingen.


- Nå er ikke fire og fem poeng en luke å snakke om i denne fasen av sesongen, men det er i hvert fall sånn at vi ikke har mulighet til å rote bort så mye poeng lenger. I uavgjort-kampene mot Vålerenga og Vidar, mener jeg vi rotet bort trepoengere, sier KFUM-treneren.

Fire av de fem siste Kåffa-kampene har vært på naturgress.

- Disse gresskampene har gitt oss litt andre typer kamper. Denne uken har vi derfor vært opptatt av å finne tilbake til grunnspillet vårt i større grad. I tillegg har vi sluppet inn litt for mye og enkle baklengs den siste tiden. Det må vi få gjort noe med. Denne uka har vi lagt bak oss en god treningsuke, opplyser Isnes.

En del nye spillere har kommet inn i stallen de siste ukene. Mansour Gueye kan muligens få sin debut søndag, men er fortsatt usikker.

Om søndagens motstander, sier Isnes:

- Brattvåg er en lei nøtt å knekke. Ultrasvakt hjemme, men bedre borte. Samtidig har de nok fått mindre poeng enn fortjent i en del av kampene. De har også forsterket seg i sommer gjennom Matland fra Tromsdalen og ønsker å klatre oppover tabellen.

- Sist mot Brattvåg vant vi 4-1. Vi håper å kunne være like giftig fremover som i den kampen, avslutter Isnes.

Så håper vi at KFUM-supportere er vel tilbake i byen etter en god sommer og stiller på tribunen søndag. Kampstart kl. 17.00.
©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift