Akademiet for 07-jentene høst 2018

Info om tilbud og opplegg.

Info om tilbud og opplegg.

Under følger info til alle 2007-jenter. De som allerede er påmeldt akademiet vil komme til å få en egen epost i nær framtid.

KFUM Akademiet for jenter 2007 til høsten

Hei!
Vi gleder oss til å ta fatt på et nytt akademi-år! Før sommeren hadde vi et prøveprosjekt på Rødstua for 2007-jentene på torsdager. Vi synes det ble veldig vellykket, og ønsker å fortsette med dette tilbudet til høsten. Det gikk flest 07-jenter på torsdager før sommeren. I tillegg vil vi fortsette å tilby tirsdager og fredager for jenter 07.

På tirsdager og fredager vil vi slå sammen 08 og 07-jentene. Selv om 08 trener sammen med 07, vil vi differensiere i treningene, og dele inn i grupper med både sportslige og sosiale hensyn.

Treningstidspunkt:
- Tirsdag: 15.00-16.20
- Torsdag: 15.45-17.15
- Fredag: 15.00-16.20

Kort om de ulike dagene
Torsdager
Jentene slutter til forskjellig tid, og man kan komme bort til KFUM-hallen med en gang etter skolen (noen gjør f.eks. lekser). Rett før kl.15 går vi til Rødstua og spiser der. Treningen begynner kl.15.45, og varer til 17.15.

Fredager

På fredager har vi tilgang på Rødstua fra kl.12, og jentene kan møtes direkte på Rødstua etter skolen. Treningen starter 15.00.

Tirsdager
På tirsdager vil vi være i KFUM-hallen før trening. Det er mulig å komme rett etter skolen, og treningen starter 15.00.

Påmelding gjøres her!

NB! De som allerede er inne på akademiet, trenger ikke å melde seg på. De trenger kun å bekrefte plassen, og så velger man dager når timeplanene på skolen kommer (uke 34). Egen epost kommer.


Priser
1 dag/uke: 700,-/mnd
2 dager/uke: 1400,-/mnd
3 dager/uke: 1800,-/mnd

Evt. transport:
1 dag/uke: 150,-/mnd
2 dager/uke: 300,-/mnd
3 dager/uke: 450,-/mnd

Kontaktinfo
Mail: akademiet@kfum-kam.no
Tlf.nr.: 99 35 05 15 (Erik Jonvik)
Hjemmeside: www.kfumakademiet.no

Åpent Akademi i uke 34
Ettersom timeplanene først kommer ved skolestart, velger vi å ha åpent Akademi den første uken hvor man melder ifra hvilke dager man ønsker å gå. Påmelding skjer på mail til akademiet@kfum-kam.no (senest kl.17.00 dagen før). Vi kommer tilbake med nærmere info om oppstartsukene i løpet av neste uke.

Litt om Rødstua
På Rødstua ønsker vi å skape et miljø hvor barna kan senke skuldrene og være seg selv. Ved å ha tid sammen før treningen, får man muligheten til å bli kjent på en annen måte og det knyttes også bånd på tvers av årganger. I Kåffa ønsker vi å ta vare på og utvikle hele mennesket, og vi ønsker med Rødstua å skape en arena hvor vi tar fokuset vekk fra press og stress inn mot ungdomstiden. Jentene har fotball som felles interesse, og med fotball som samlingspunkt fokuserer vi på gode holdninger, gode relasjoner og sunne vaner.

Målet med treningene:
- Å motivere til at jentene tar ansvar og eierskap til egen utvikling
- Finne leken og gleden med å trene på egenhånd
- Utvikle hver enkelt sin identitet som spiller, med fokus på sterke sider

Innhold i treningene:
- Triksing
- Signaturfinter
- Avslutninger
- Hurtighet og balanse
- Skadeforebyggende

Mvh
KFUM Akademiet

Supergirls på Facebook

Tips om utstyr

Klubben på Facebook

Foreldrevettregler

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift