Juba inn i a-stallen

Og ytterligere to unggutter på plass - kommer fra Viking og Haugesund.

Og ytterligere to unggutter på plass - kommer fra Viking og Haugesund.

OPPDATERING FRA TRENER ISNES:

JUBA MOULA blir fra og med nå a-spiller. Det er gledelig å kunne ta opp en juniorspiller i stallen som har prestert godt gjennom sesongen. Juba har x-faktor og evne til å skape ubalanse hos motstander. Han er målfarlig og har en spennende fysikk. Vi håper at han får videre utvikling ved å bli tatt opp. Det er forskjell på interkrets B og 2. divisjon. Bror Yannis Moula har hatt en fin utvikling etter å ha blitt tatt opp før denne seongen og vært mye involvert i årets kamper.

Det er synd at vi mister flere unge gutter til studier. De har vært med på å sette preg på treningshverdagen og skapt konkurransesituasjon. I og med at Elias Hansson drar på studier til Bergen, Ola Brustad og Ferdinand Ådlandsvik studier Trondheim, Trygve Aarstad overgang til København, Aslak Oberg ny klubb så er vi nødt til å ha flere spillere inn i a-stallen. I tillegg er Hagen, Yassin, Vedvik og Mounir ute på ubestemt tid.

Det betyr at vi har sett inn i våre egne rekker først og tatt opp Juba. I tillegg vil det være hospitering utover høsten på noen av juniorene. Samtidig som dette har vi sett på muligheter utenfra.

MANSOUR GUEYE og TOBIAS COLLETT er hentet inn og har signert på avtaler ut året. Når vi nå skulle ha inn et par til, har det vært viktig for oss å poengtere at vi ønsker å ha de med også neste år. Det er ikke alltid like lett å komme inn midt i en sesong. Jeg har vært klar på at det må være sultne og unge gutter. Derfor har vi nå landet to avtaler til - med en 98-gutt og en 99-gutt.

TORE SØRÅS er Kolbotn-gutt og spilte senest i fjor mot oss, for Follo. Etter den kampen hentet Viking han fra Follo. Der ble det ingen match og Tore ville nå tilbake til Oslo/Ås for å studere og spille fotball. Derfor så vi muligheten for å hente han inn også med tanke på 2019 sesongen. Tore kan bekle alle roller i midtbaneleddet. Han trenger nå tid til å få trent gode fotballøkter og ikke minst komme inn godt i gruppa.

KAJ APELAND er 99-modell og back. Han skal inn i garden og ønsket en overgang til oss fra Haugesund. Etter å ha sett han på noen treninger, følte vi det var en god match. Garden blir han ferdig med sommer 2019 og derfor har vi signert han ut 2019 sesongen.

Målet om å kjempe i toppen av 2.divisjon og beholde plassen i 3.divisjon lever og vi har nå med disse signeringene sørget for at en treningshverdag kan opprettholdes med god kvalitet.

Til slutt er det fint å nevne at spillere som drar på studier fra oss, ønsker vi å hjelpe til med klubber der de skal studere. Jeg vet at gutta per dags dato har vært i kontakt med flere klubber vi har snakket med. Alle ønsker å spille fotball videre og det er vi glad for. Døra er alltid åpen når hjemkomsten ligger der.

Jeg ønsker alle KFUM-kamerater en riktig god og spennende fotballhøst!

Jørgen

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift