Kåffa-lag uten flyt

Nytt poengtap og ny tung hjemreise fra vest.

Nytt poengtap og ny tung hjemreise fra vest.

VIDAR-KFUM 2-2 (1-1). KFUM dro til vestlandet for å få en bedre opplevelse enn forrige helg mot Egersund. Opplevelsen ble bedre, men både poengfangst og turen hjem viste at det er et a-lag som ikke har helt flyten om dagen.

Kampen på en trang Lassa Gress ble en match med mange dueller og fysisk spill.

Kåffa noterte seg først i målprotokollen med 1-0 litt før det var spilt en halvtime. Fisnik plukket opp et tilbakespill, rundet målmann og banket inn ledermålet med sin presise venstrefot.

Moses var nær dobling da han satte læret på innsiden av stanga kort tid etterpå, men i stedet kontret Vidar direkte og utliknet da Vidar-spiller Halgunset fikk godt treff etter å ha fått ballen i beina utenfor 16.

Etter pause satte hjemmelaget tidlig et skudd i tverrligger, men omgangen for øvrig styres av KFUM.

Fisnik gjør scoringsjobb igjen da han blir satt opp av Sortevik sju minutter ut i omgangen. Drar seg inn i banen og smeller skuddet utenfor keepers rekkevidde.

2-2 blir det i det 65. spilleminutt etter at en Vidar-spiller får god tid og godt treff etter et hjørnespark.

- Vi har mer enn nok sjanser, med skudd i stanga, vi er alene med keeper og har sjanser der vi nærmest har åpent mål. I tillegg blir Stian snytt for en straffe kvarteret før slutt. Derfor er det surt å stå igjen med ett poeng, sier trener Isnes.

Ti minutter før slutt fikk vertene en mann utvist, men Kåffa klarte ikke å utnytte dette til sin fordel.

- Vi slipper inn for enkle og for mange mål for tiden, om vi skal plukke trepoengere. Det jobbes godt, vi flytter beina og produserer mål og målsjanser, oppsummerer Isnes.

Bare for å understreke at det ikke flyter helt for Isnes og co. om dagen, opplevde gutta for andre helg på rad at flyet ble innstilt fra Stavanger. Da er det godt å vite at det alltid går en buss eller et tog. Akkurat det er like sikkert som at det alltid kommer en ny kamp.

Vår neste kamp blir hjemme mot Brattvåg 12. august kl. 17.00.
Generalsponsor

Takk til støttespillerne

Følg klubben på Facebook

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift