Status kioskvakter

Vi er godt i gang med kioskvaktene og tjener godt med penger til lagkassen. MEN: Det er mange kamper igjen: Sjekk når du har vakt her.

Vi er godt i gang med kioskvaktene og tjener godt med penger til lagkassen. MEN: Det er mange kamper igjen: Sjekk når du har vakt her.

Vi er nå godt i gang med kioskvaktene. Det har vært flott innsats så langt, og vi har tjent godt med penger så lang til lagkassen. Imidlertid er det mange kamper igjen, og ikke alle vaktene ble fylt opp da skjema ble sendt ut tidligere i vår. Gjenstående vakter er følgelig fordelt ut og merket med blå skrift:

Sjekk vaktlista her:

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1khhLpBhexvOa5xCpZlo2I60t1GwF4nYLUa0C3_ozUFc/edit#gid=0

Dersom vakten(e) ikke passer, er det fint om dere bytter innbyrdes. Alle må se gjennom oversikten da det er noen som har fått flere vakter enn de først satt seg opp på.

Når det gjelder kampen som er 23. juli så er det kun meg, Jannicke, på post. Her er det ikke fordelt ut noen øvrige vakter men dersom noen er hjemme og kan stille så er det supert om dere melder fra. Vi trenger nok maks 3 stk den dagen.

I tillegg til kioskansvaret så har vi fått i oppgave å skjære opp frukt og koke kaffe til begge lag og dommere. Dommerne skal i tillegg ha 10 vafler. Dette skal være klart 1,5 time før kamp , og det er derfor viktig at vakt 1 og 2 møter 2 timer før start mens vakt 3,4 og 5 møter 1,5 time før kampstart.

Supergirls på Facebook

Tips om utstyr

Klubben på Facebook

Foreldrevettregler

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift