Støtteapparatet er med videre!

Hele A-lagets støtteapparat er med videre til vinteren!

Hele A-lagets støtteapparat er med videre til vinteren!

En gledelig nyhet for alle med hjertet i Ullevål er at samtlige bidragsytere i A-lagets støtteapparat er med videre til sesongen 2017/2018. Spillerne har dermed tett oppfølging og tilgang på både fysioterapeut og lege i hverdagen, helt fra barmarkssesongen ble dratt i gang og frem til siste kamp spilles våren 2018. Svein Karlseng som lege og Svein-Erik Hammerstad som fysioterapeut setter opp barmarksprogrammet for spillertroppen, og er svært viktige ressurser i klubben.

Trofaste er også klubbens materialforvaltere, som også stiller på utallige treninger og kamper i løpet av vinteren. Godt å vite da at Lennart Svenn og Finn Ericsson alltid sørger for at utstyret er på plass til rett tid og sted.

Gledelig er det også at Jonas Lilja og Erik Nordbrenden blir med i det sportslige apparatet til vinteren. Begge med lang erfaring som spillere, og Nordbrenden har da også trent landslaget i flere sesonger. Hovedansvaret har fortsatt Espen Johansen, men som faglig støtte har han da god rutine ved sin side i Lilja og Nordbrenden. Johansen er inne i sin andre periode som Ullevål-trener, og har trent laget siden sesongen 2010/2011. Han ledet da også laget til NM-gull i 2013, og har totalt stått på Ullevål-benken i 194 offisielle kamper, med en målforskjell på 873-918.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift