Spania-rapport del 3

For å få alle Asker-spillere og -ledere hjem fra Spania, kreves tre ulike flighter. Men nå nærmer en stor delegasjon seg Asker.

For å få alle Asker-spillere og -ledere hjem fra Spania, kreves tre ulike flighter. Men nå nærmer en stor delegasjon seg Asker.

I skrivende stund er treningsleiren i Salou over. Oppholdet rundes av i dag, med utsjekking og buss til Barcelona, for så flyvning hjem til Asker. I 3 forskjellige flighter, så vi lander «litt spredt» utover ettermiddagen.

Når vi ser tilbake til uken, så er vi alle skjønt enige om at oppholdet har vært bra. Både sportslig for lag, spillere og trenere. Men også sosialt, vi har fått bryne oss på diverse aktiviteter, spist i samlet flokk i matsalen, spilt bordtennis, spilt biljard, sett fotballkamper sammen, reist til Barcelona for sightseeing pluss mye mer.

Og trenerne har møttes i egne fora for å diskutere ukens innhold, oppsummere kamper, sett på kamper og utvekslet erfaringer og innspill.

Etter en ukes vel gjennomført treningsleir, sitter vi også igjen med status etter kampene som er spilt her nede. Gode referanser har vi fått, vi har fått «smake på nivået» i internasjonal fotball, vi har fått noen seiere og noen tap, og vi har utviklet oss.

Dagene har vært fylt med solskinn stort sett, selv om 2 siste døgn har vært mere vått, med regn i luften og en sur vind. Men det har gått greit, vi har med fornuftige gutter å gjøre, som vet å kle seg.

For å runde av med å oppsummere kampene vi har spilt, så settes de opp her;

G14 Asker v Køge  0-8. Her møter vi et godt dansk lag, som straffer oss hardt når de har muligheten. Vi løfter det litt i 2.omg, og kampen blir mere jevnspilt.

G14 Asker v Gimnastic Tarragona 1-6 Nok et godt spansk lag fra en helprofesjonell klubb. Her leder vi 1-0 til pause, men i 2. omg girer spanjolene opp, og får litt for mange mål seg. Men vi leverer som kjent en god førsteomgang

G15 Asker v Reus 1-5 – vi møter et lokalt lag som driver god spillerutvikling. Roffe sine menn kjemper godt, men møter et veldig pasningssikkert og bevegelig lag. Moro for Asker er Brage født G2003 som spiller på venstre back. Tøft gjort!

G16 Asker v Cambrils  2-0 – Her leverer Magnus Jansson sine menn en god kamp og kompakt kamp. Med solid innsats og organisering tar vi spanjolene på det meste og vinner kampen fortjent.

G19 Asker v Villa Seca 5-1 – Etter å ha vært 1-0 under, snur guttene våre kampen og kommer unna med en veldig sterk prestasjon når alt oppsummere. Et virkelig steg opp i forhold til vinterens kamper så langt, og et tegn på at Jens Petter begynner å forme mannskapet sitt i den retning vi alle ønsker. God prestasjoner som lag og mye mål!

(se også rapport her)

A Asker v Dalkurd 0-2 – Vi møter et solid svensk lag som spiller i Superettan og som har store ambisjoner. Vi matcher dem godt og får skryt at treneren deres etterpå. Litt enkle mål som går inn, men Kevin er førnøyd med innstast og prestasjoner. Gutta spiller med GPS system, så alle bevegelser blir registert

(se også rapport her)

Ellers er det på sin plass, å gi honnør til bidragsytere som har vært med å sørge for gode ramme for gutta våre, og da snakker vi om oppmennene som sørger for at trenerne får holde fokus der de ønsker, på sport og felt. Takk for gode bidrag og solid gjennomføring!

Spesielt må vi også nevne Tore Strand (bildet under), som har gjort en kremjobb med å håndtere flytider, innkvarteringslister, logistikk, spørsmål og alt annet som følger med. Det har vært en nødvendighet for klubben å ha Tore så sentralt med i planleggingen av treningsleiren, det er helt klart. Takk for den gode jobben som er gjort!

En liten blomst til Espen Foss også, som har vært lagleder og trener for Jr Elite gutta vår, samt lagleder for G15 gjengen. Men også bidratt godt som sjåfør og freelancer der det trengs under oppholdet. En viktig og god jobb er blitt lagt ned fra unge Foss.

Med disse siste ordene, er det som sagt bare å finpakke de siste tingene, rydde hyttene en siste gang, og passet på at pass og mobiltelefon er ladet opp.

Og der titter solen frem og gir oss en siste hilsen på spansk jord. For denne gang.

Hasta la vista – we’ll be back. In Asker. Soon.

Les Spania-rapport med kampreferat her

Les Spania-rapport 1 her

Sportslig hilsen Espen Falck og teamet i Spania

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift