Drømmeuke i Barcelona

26 akademister, fem Asker-trenere og mange foreldre og søsken har opplevd spansk spillerutvikling på nært hold da de startet sommerferien i Salou utenfor Barcelona.

26 akademister, fem Asker-trenere og mange foreldre og søsken har opplevd spansk spillerutvikling på nært hold da de startet sommerferien i Salou utenfor Barcelona.

Det er første gang Asker Fotball, sammen med vår gode partner på fotballturer Cupspsialisten, reiser på en slik fotballskole i Spania. Og det ble en drømmeuke for både ung fotballspiller og lærerikt for sentrale Asker-trenere.

- Det har vært varmt her nede, 25-30 grader, så de har fått svettet godt, rapporterer Svein Roger Pettersen fra Spania. Askers utviklingsansvarlige har sammen med Rolf Magnus Bredal, Ole-Petter Engebretsen, Matias Folke Nordby og Knut Christoffersen - og gode foreldre som har bidratt rundt gruppa - vært med på turen.

En stor Asker-delegasjon med deres spanske trenere.

- To spanske trenere har kjørt øktene med oss som assistenter, forteller Svein Roger.

Og Asker-trenerne har både sett og lært de også. Erfaringer som blir nyttige å ta med seg hjem på feltet i Norge.

- Gutta har kjørt 7 økter på fem dager, i tillegg til to teoriøkter. Og så har vi jo vært i Barcelona og blant annet fåt tomvisning på Camp Nou.

Spansk spillerutvikling på nært hold når Askers akademister ble trent av trenere fra Barcelona.

Så får man se hvor mye spillerne har lært når de på siste dag gjorde klart til internturnering - der ryktene sier at pappaene også stiller lag. De skal få kjørt seg...

- Gutta har vært eksemplariske her nede. Topp adferd og oppførsel. En bra gjeng, skryter Pettersen.

Litt kos har det naturlig nok også blitt tid til. Bading, ballbingespill og bordtennis er blant aktivitetene på boområdet.

- Og så har vi bodd godt og fått god og sunn mat, forteller Svein Roger Pettersen.

Trygt og godt når det instrueres på spansk. Her er det Mathias Askvik som får forklaringer...

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift