Marius Hagen er klar for Elverum Fotball i 2017 !

Marius Hagen signerte i dag en ett års kontrakt med Elverum Fotball. Han kommer fra Åsane, og blir en viktig signering for 2017 sesongen. Klubben har også resignert Jonas Enkerud og Peder Nersveen for sesongen 2017.

Slik blir Elverum-vinteren

Tidlig oppstart av treninger, mange interesante treningskamper, og treniningsleir på La Manga. Seriestart den 2.april 2017. Det er mange høydepunkter frem mot seriestart i OBOS 2017 !

Seier i siste kamp i Postnordligaen

Tynset ble slått 4-2 hjemme i årets siste obligatoriske kamp. Laget har vunnet 20 kamper, spilt 4 uavgjort og har 2 tap i serien sesongen 2016. Klar avdelingsvinner, og fikk dermed overrakt pokalen som synlig bevis for seriemesterskapet og opprykk til OBOS etter kampen.

Uavgjort på Nissekollen

Elverum møtte Nardo i kamp borte. Kampen var meget viktig for Nardo, som kjempet om å beholde plassen i Postnordligaen i 2017.

Seier 4-2 i lokalderby mot Nybergsund

Uka etter at opprykket var sikret, stod Nybergsund på andre siden i lokalderby på Elverum Stadion. En kamp som alltid er preget av prestisje, og som også Elverumsgutta ville vinne, for å revansjere at Nybergsund vant vårkampen. Det klarte det, til slutt stod det 4-2 til Elverum mot Nybergsund.

Det er søndag, og dagen etter opprykk til OBOS i 2017...

Gårsdagen var en fest fra start til slutt, og siden bilder sier mer enn ord, legger vi ut en samling bilder fra gårsdagen, tror faktisk også noen bilder er fra søndag... Gratulerer til alle i Elverum, vi er tilbake i norsk toppfotball !

Elverum Fotball klare for OBOS 2017 !

Da er det endelig klart. Etter dagens kamp mot Gjøvik Lyn på Gjøvik stadion er sesongens målsetning innfridd, Elverum Fotball er suveren vinner av Postnordligaen avd B 2016, og klare for opprykk !

Ny seier på veien mot OBOS

Brattvåg kom til Elverum for å kjempe om plassen i nye andredivisjon neste år, men mot opprykksjagende Elverum Fotball ble det et par nummer for små. Elverumsgutta styrte kampen fra start og ledet 2-0 til pause. Det også også sluttresultatet, og nå mangler Elverum Fotball kun 2 poeng på opprykk !

Viktig Seier i Trondheim mot RBK "

Det ble en viktig seier i dagens kamp mot RBK 2. Et meget ungt RBK lag gav Elverum større problemer enn forventet sett utifra tabellposisjonen i første omgang. Andre omgang viste igjen hva som bor i dagens Elverumslag, og seieren ble sikret !

Sterk opphenting sikret uavgjort

Årets kamp var settingen, Hønefoss Ballklubb motstander, og 1564 tilskuere satte rammen for dagens kamp. Dessverre klarte vi ikke å gi full valuta med uavgjort 2-2, men en sterk opphenting og dominans i andre omgang sikret ett viktig poeng.

Besøk våre lagsider

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift