G15-laget klar for høstens interkretskvalik

Askers G15-lag vant den avgjørende kampen borte mot Fornebu. De er dermed blant de 10 lagene fra Oslo som skal bruke høsten til å kjempe om plass i neste års interkrets-serie.

Til finalen i Notodden Eliteturnering

Askers G15-lag spilte seg helt fram til finalen i Notodden Eliteturnering. Der ble det tap 0-2 mot KFUM.

Seriemester i siste serierunde

Med 8-0 over Grei ble Askers G14-lag seriemester i 1. divisjon i siste serierunde. Nå venter KM-sluttspill mot de andre avdelingsvinnerne.

Til topps i uoffisielt NM

Det startet med omkring 60 lag i mars. Søndag 24. september sto Askers 14-åringer igjen som vinnere med den store pokalen i Adidas Cup.

Solid seier i seriefinalen

Askers G14-lag vant 5-2 over Høybråten/Stovner i toppoppgjøret i 03-serien.

Askers to G14-lag blant de fire beste

Med to lag i semifinalen i G14-klassen var Asker klart beste klubb under anerkjent eliteturnering på Hamar. Dette lover godt inn mot serieinnspurten og Adidas Cup-sluttspillet senere i måneden.

Asker klare for sluttspillet i Adidas cup

G14-laget til Asker spilte en god kamp og slo ut Åsane i kvartfinalen i Adidas cup. Nå er de klare for sluttspill på Gjøvik i september, og de har dermed oppnådd et av sesongens hovedmål.

03-gutta med dobbelsuksess i Drammens Cup

Askers 2003-gutter stilte med to lag i Drammens Cup. Det endte med seier og tredjeplass - etter at de møttes i den ene semifinalen.

Får lære av de beste

Keepertrening med Kenneth Udjus og spillerutvikling med Ian Murray. Asker Fotballs nye prosjekter utnytter de utrolige kapasitetene som finnes i klubben.

Dobbel suksess i Hamar Cup

Askers to 13-lag gikk begge langt i A-sluttspillet i Hamar Cup. Asker 1 gikk til kvartfinalen der det ble tap for den senere turneringsvinneren. Og Asker 2 tapte finalen på nivå 2.