Adidas-troppen mot Varpe

Da er det klart for den siste gruppespill kampen i Adidas Cupen. Denne gangen er vi på hjemmebane og tar imot Varpe lørdag 4.Juni kl.1300 på Stadion. VI håper flere tar turen og støtter laget og klubben. Følgende er tatt ut:

Talentturnering 2016

Ifjor reiste vi til Hamar på talentcup i J15-klassen. Dette var en positiv og lærerik gjennomføring for både spillere og lagledere. Vi er fortsatt inne i en test-periode for dette (en test-periode som går over flere år) og vi gjør ett nytt forsøk på å reise på turnering. I år gjør vi følgende:

Adidas-troppen mot Oppsal

Lørdag er det klart for andre gruppespill kamp i Adidas Cupen i J14-klassen. Denne gangen går turen til Oppsal, og følgende er tatt ut til kommende kamp:

Adidas-troppen mot Lillehammer

Da er det klart for første runde i Adidas Cupen. Vi reiser til Lillehammer i første oppgjør, og Kampen spilles søndag 24.april kl.1130. Kampleder blir Felix som får med seg en voksen og en av trenerne til 03 på benken. Avreise tid og sted kommer fra Arild Schjølberg. Følgende er med:

NM-troppen mot Hadeland

Da er det klart for siste kvalikk kamp i Telenor Cupen. Denne gang er det vi som er bortelag mot Hadeland. Kampen starter kl.1500. Følgende er tatt ut:

NM-troppen mot Otta

Kommende tirsdag, 5.april, er det allerede klart for nytt oppgjør på Elverum Stadion i Telenor Cupen for J16-klassen. Denne gangen kommer Otta nedover Gudbrandsdalen for å kjempe om den siste plassen i Telenor Cupen. Kampen spilles kl.1930, og vi håper flest mulig kommer å støtter oss frem i den siste hjemme kampen i denne kvalikken. Følgende er med tirsdag:

NM-troppen mot Vallset

Da er vi klare for nye runder i Telenor Cupen og i play-off runder. Søndag 3.April kommer Vallset på besøk, og kampen spilles kl.1600. Vallset hadde i sin gruppe Ridabu, Bruvoll og Kongsvinger, og gikk videre med seier over Bruvoll og uavgjort mot Kongsvinger. Vi gleder oss til ett tett oppgjør, og håper flest mulig kommer og støtter frem det beste hjemme-laget!

NM-troppen mot Nordre-Trysil

Da er det klart for siste NM-kvalik kamp i denne runden. Med seier går laget videre til ny kvalik-runde. Denne gangen har vi bortekamp på hjemmebane, og kampen spilles kl.1930 torsdag.10.mars på Elverum Stadion. Håper flest mulig fyller opp tribunene. Følgende er tatt ut til kampen:

NM-troppen mot Ottestad

Etter en god start mot Fart FL, så tar vi imot Ottestad til stor oppgjør søndag 6.mars kl.1600 på stadion. I forkant av kampen blir det mat og analyse, så oppmøte blir kl.1330 i Rolfshallen. Troppen er som følger:

NM-troppen mot Fart FL

Da er det snart klart for årets første NM-kvalik kampen i J16-klassen, også kalt Telenor Cup. Kampen spilles kl.1600 på Løten Kunstgress, og oppmøtet er kl.1500. Håper flest mulig tar turen for å støtte laget. Troppen er som følger:

Besøk våre lagsider

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift