Uke 7

Uke 7 blir som uke 6. Vi setter opp trening på tirsdag og torsdag. Denne uken blir treningen på tirsdag til normal tid. I uke 8 tar vi Vinterferie.

Uke 6

I uke 6 blir det to treninger på Merkur, mens treningen i Kvernhushallen (fredag) utgår på grunn av arrangement. Også denne uken vil treningen på tirsdag være litt tidligere enn vanlig da det skal spilles en OBOS- cup kamp 1830.

Uke 5

Denne uken blir det trening på tirsdag og fredag. Merk tiden på tirsdag, det blir endring da det er kamp på banen kl 1830. Trening vil derfor starte 1700.

Uke 4

Denne uken blir det to treninger. Vi har trening tirsdag og fredag. Jentene var tøffe på torsdag, -10 grader og fortsatt godt humør. Noen frøs litt på tærne og andre på hender. Kan være lurt å bruke ullsokker og votter når det blir veldig kaldt.

Uke 3

En fin treningsuke selv om det er flere som sliter med litt sykdom. Denne uken blir det to treninger. Treningen på Kvernhuset UTGÅR denne uken da Skogstrand skal gjøre klar/ rigge for turnering i helgen.

Uke 2

Da er vi igang for fullt! Godt oppmøte i Kvernhushallen på fredag. Denne uken går som "normalt". Husk at det kan være kaldt ute så kle dere etter forholdene.

Nyttårsløpet

Møt opp på Stortorget ca. kl. 1400 og bli med på Nyttårsløpet. Løpet starter kl. 1430, påmelding er gratis og skjer på torget. Fint om dere som er hjemme og har lyst til å løpe gir beskjed på facebook slik at jentene kan møtes på Stortorget.

Juletrening på Family Sportsclub

Tirsdag 18. des. kl. 1600 har Family Sportsclub invitert jentene til en treningsøkt med fokus på balanse/ koordinasjon og styrke. Økten vil vare i ca 1 time.

Uke 47

Dette blir siste treningsuke før vi tar juleferie. Vi trener kun på tirsdag, da det blir mange som er opptatt på fredagen. Vi arrangerer en JULEAVSLUTNING i uke 48 og kommer tilbake med dag/ dato og klokkeslett.

Uke 46

Etter en litt amputert uke 45, satser vi på at treningene går som normalt denne uken. Det vil si trening på tirsdag og fredag.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift