Uke 38 OPPDATERT!

SEREIEAVSLUTTNINGSKØPPEN går i Berg (samme stede som i fjor) lørdag 22. sept.

Uke 37

Uke 36 endte med en jubileumsturnering på Tune hvor flere fikk god kamptrening mot god motstand. Denne uken blir det trening mandag og onsdag. Begge lag spiller kamp på torsdag.

Uke 36

En god treningsuke med kamp for TIF Hvit er tilbakelagt. Denne uken er det endelig kamp for TIF Rød også etter avlysning og friuke i oppstarten av høstsesongen. TIF Hvit har ingen kamp denne uken. Husk å gi beskjed om avslutningscupen (se informasjon lenger ned)

Uke 35

Flott start på halvparten av jentene for høstsesongen, da de spilte en bra kamp mot Kvik. Dessverre ble kampen til den andre halvparten avlyst da SFK ikke kunne stille lag. Denne uken er det kun Trosvik Hvit som har kamp.

Uke 34

Les OPPDATERING PÅ KAMP! Da er vi i gang med treninger og seriespill igjen. Husk at flere av dere har byttet lag nå på høstsesongen (se videre i nyhetssaken hvis du er usikker på hvilket lag du skal spille for). Vi samlet ikke inn egentreningslappene i uke 33, men samler de inn på onsdag i uke 34.

Uke 33

Da er det klart for andre halvdel av sesongen. Vi starter opp treningen onsdag 15/ 8. Regner med at alle har kost seg i ferien og kommer tilbake med masse energi og motivasjon. I tillegg er vi spent på hvor mange kryss det har blitt på egentreningsskjema...

Rekordkampen FFK - MFK

Hvis dere har lyst til å være med å se kampen i samlet tropp så gi oss beskjed på Facebook innen tirsdag 7 august. Vi sender eventuelt en felles bestilling den dagen. Vi kommer tilbake med mer informasjon hvis det blir flere som melder seg på. For informasjonen sendt til oss av FFK, se resten av innlegget.

GOD SOMMER

Da er det en velfortjent sommerferie for jentene. Håper dere koser dere masse og at dere tar frem fotballen en gang eller to...

Uke 25

Da er sommerpausen rett rundt hjørne. Første halvdel av sesongen ble avsluttet med to gode kamper mot Borgen IL. I uke 25 blir det sommeravslutning i Bratlieparken mellom kl 1730- 1900. Det blir en kamp mellom voksne og barn så ta gjerne med tøy for lett trening. I tillegg kommer det litt informasjon om neste halvdel av sesongen, viktig at det derfor kommer en voksen pr. barn.

Uke 24

Da er det klart for siste serierunde i første halvdel av sesongen. Begge lagene møter Borgen IL denne runden. Det ene laget reiser til Mobakken, det andre spiller hjemme på Trosvikbanen. NB! Sommeravslutning mandag 18 juni kl. 1730 i Bratlieparken (se facebook for ytterligere informasjon)

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift