Uke 46

Etter en litt amputert uke 45, satser vi på at treningene går som normalt denne uken. Det vil si trening på tirsdag og fredag.

Uke 45

NB! Nye treningstider. Vi har fått tildelt nye treningstider på Merkur som vil gjelde fram til 1. april 2019. Vi prøver å holde i gang med treninger ut november, deretter blir det ingen treninger før etter nyttår.

Uke 43

Veldig bra oppmøte og innsats på trening. Det blir samme treningsuke i 43 som i uke 42.

Uke 42

Bra oppmøte både mandag og fredag. Fredag denne uken kan de som vil møte opp 1730 utenfor Kvernhushallen og være med å varme opp med discgolf (gjelder foreldre også) i 30 minutter før treningen.

Uke 41

Håper alle har kost seg i høstferien og kommer tilbake i trening fulle av energi. Husk at det blir endringer i treningsuken fra nå.

Høstferie og viktig informasjon!

Det blir ingen trening i uke 40, da tar vi høstferie. Frem til vi får nye treningstider (månedsskifte nov/ des) prøver vi oss frem med trening mandag, TIF Xtra onsdag og trening fredag.

Uke 39

Flott innsats av jentene i køppen på Berg. Vi merker at jentene begynner å bli store, for store for femmerfotball. Denne uken er det SISTE seriekamp og SISTE kamp med femmerfotball for alle jentene. NB! Ingen trening mandag.

Uke 38 OPPDATERT!

SEREIEAVSLUTTNINGSKØPPEN går i Berg (samme stede som i fjor) lørdag 22. sept.

Uke 37

Uke 36 endte med en jubileumsturnering på Tune hvor flere fikk god kamptrening mot god motstand. Denne uken blir det trening mandag og onsdag. Begge lag spiller kamp på torsdag.

Uke 36

En god treningsuke med kamp for TIF Hvit er tilbakelagt. Denne uken er det endelig kamp for TIF Rød også etter avlysning og friuke i oppstarten av høstsesongen. TIF Hvit har ingen kamp denne uken. Husk å gi beskjed om avslutningscupen (se informasjon lenger ned)

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift