OPPDATERT treningsplan desember 2018

Trenerne har besluttet å endre treningsplanen fordi det nå er mulig å gå på ski. Beklager at det har vært litt frem og tilbake med treningsplanen, men regner med at løpere og foreldre er enige i at skimuligheten bør benyttes. Helt nødvendig med GAMLE ski tirsdag 11. og torsdag 13. desember! På grunn av problemer med deler av lysanlegget så ber vi om at løperne stiller med hodelykt. Vel møtt til sesongens første fellestreninger på snø!

Testløptider 13. november

Veldig bra innsats i testløpet 13. november! Mange forbedret seg fra forrige løp i august. Stor takk til tidtakere og løypevakter! Se vedlegget for tider.

Problemer med skilisens?

Det har vært enkelte problemer med skilisensen/lisensbeviset. Alle som skal gå skirenn til vinteren bør forsikre seg om at dette er i orden. Her er info om hva man bør gjøre.

Foreldremøte onsdag 10. oktober kl. 20:00 i Smia

Foreldremøte for 2005-gruppen avholdes onsdag 10. oktober 20:00-21:00 i møterom 2 i Smia flerbrukshus på Dyrløkke. Her er temaene for møtet.

Skilisens

Fra fylte 13 år må alle som går skirenn (utover karusellrenn) ha lisens. Årslisensen har gyldighet fra 1. oktober til 30. september. Jeg trenger data på de løperne som ikke allerede har lisens.

Testløptider Vindfangerbukta - Follo museum

Imponerende innsats av alle 2005-løperne som løp DFI Skis knallharde testløype på 3,1 km og som går hele 127 høydemetre! Tidene finner man i vedlagte regneark. Stor takk til løypevakter og tidtagere som sørget for at alle løp trygt og riktig og fikk korrekt tid! Det blir nytt testløp i samme løype i oktober. Ikke glem at testløp utelukkende er en konkurranse mot sine egne tider fra tidligere!!

Takk for flott sesong og info om barkmarksaktiviteter

Takk til alle i 2005-gruppen for en flott skisesong hvor endelig også værforholdene har vært på vår side! Vi har en veldig fin gjeng med utøvere som både viser topp innsats og oppfører seg bra. Veldig hyggelig at gruppen har vokst gjennom at tre løpere fra Skimt har blitt med i treningsgruppen! Her følger litt info om aktiviteter i tiden som kommer.

Stafetter 2018

Vi har plukket ut tre fine stafetter som vi håper mange har lyst til å delta på. Som avtalt på foreldremøtet i september 2017 satser vi på å sette sammen jevne lag. Vi har muligheten til å samarbeide med 2004-gruppen for å få lag til å gå opp. Påmelding og sammensetning av lag gjøres av trenerne. Les mer om stafettene under og meld interesse for deltagelse så snart som mulig,

Testløptider

Topp innsats av alle som deltok på testløp 21. november! På tross av glatt vei og kulde var det flere som forbedret tiden sin. Trening hjelper. Tidene står i vedlagte regneark.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift