HÅNDBALL BANE PÅ MYRA

19. september ble et nytt område asfaltert. Nå settes opp mål og banen merkes for minihåndball (12x20 m). I påvente av ny idrettshall kan det være fint å en utendørs flate for de yngste i klubben.

MANGE SOM BRUKER ISEN PÅ MYRA JULA 2017

Og sikkert også på nyttåret 2018. Det har vært stort sett bra forhold hele jula 2017. Og det kalde været ser ut til å vare ut i det nye året. Fint at så mange finner veien til isen, både på dagen og kvelden. Barn og voksne ser ut til å trives veldig bra. Byåsen IL ønsker alle på Myra et riktig godt nytt år.

LØPEBANEN PÅ MYRA KLAR TIL BRUK

Da er banen merket med 4 løpebaner og 30 og 60 m merker. Så nå blir det mulighet for å sette banerekorder for alle alderstrinn. Regner med at vi tar en dag med tidtaking i uka utover høsten. Mer info kommer.

DEKKE PÅ LØPEBANEN. Igangsatt 22.6.2017

Da har vi endelig fått på plass deler av dekket på løpebanen. Dessverre hadde vi fått for lite materialer, kun til 45 av de 60 meterene, men resten er på vei. Banen trenger noe tid på å bli fast i fisken, så var snill å passe på at ingen går innenfor sperrebåndet.

DUGNAD PÅ MYRA 19. juni

Imponerende dugnad av 3-4 personer. Ryddet alt ute, saget trær, demonterte mål som skal kastes, la planer for framtiden. Maling var det nok ikke vær til denne gang.

SANDVOLLEYBALL NETTET PÅ PLASS 2017

Da er det klart for volleyball spill og trening på Myra. Bare å håpe på solrikedager framover.

SKØYTEDAG PÅ MYRA SØNDAG 5.2.

En fin dag på Myra. Masse folk og mye leik på skøyter. Isen var perfekt på begge banene. Takk til alle som bidro og kke minst til Trondheim kommune for effektiv islegging. Vi får tro isen holder seg framover. Mandag og tirdag denne og neste uke er det Allidrett som skal bruke Myra mellom kl 17 og 19:30

IS PÅ MYRA IGJEN 5.1.2017

Etter en ismessigtung og kjedelig desember, ser det ut til at isen er tilbake for fullt på Myra (Kyvannet). Så da er det bare å finne fram skøytene og prøve isen. Vi tåler litt mildvær og regner med at isen blir fin fram til litt ut i mars.

MERE VOLLEYBALLSAND PÅ MYRA

Da har vi fyllt etter med litt mer volleyballsand i sandvolleyballbanen. Bare å ta rivene fatt og få sanda utover. Levert 12.7.2016 kl. 11 fra Ramlo Sandtak.

SANDVOLLEYBANEN ÅPNET 2016

Da er vi igang med sandvolleyball på Myra. 1. pinsedag ble nettet hengt opp og mange var på plass med spill og trening. Sol, men kaldt pinsevær i 2016

Sponsorer

 

 

 

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift