MEDLEMSREGISTRERING

Husk at alle som skal delta på treninger må være medlem av Byåsen IL. Meld dere inn snarest mulig. Les mer for info om innmelding.

Innmelding må skje via www.minidrett.no .  Har du profil i MinIdrett fra før, legger du bare til Byåsen IL som klubb og ski/langrenn som idrett.  Så ordner vi resten. Har du ikke profil i MinIdrett opprettes det fra www.minidrett.no. Legg inn mest mulig info om deg og din familie. Og velg Byåsen IL som klubb og ski/langrenn som idrett.

Usikker på om du er medlem?  Send en mail til medlem@byasen.no

 

VIPPS BIL langrenn

VIPPS nr til BIL langrenn er: 17158

Samarbeidspartnere

Værstasjon Nilsbyen

Påmelding og utstyr

Reiser og opphold renn og samlinger

Ved reiser og opphold til renn eller samlinger i regi av Byåsen IL, skikretsen eller andre, vil det som regel være krav til forhåndspåmelding.  Betaling skjer gjerne i etterkant av arrangementet.  Alle som er påmeldt må da betale, uansett om dere har deltatt på arrangementet eller ikke, med mindre Byåsen IL Langrenn slipper å betale. Ved sykdom anbefales å skaffe legeattest og bruke egen forsikring. 

Kalender for Nilsbyen

Kalender som brukes til koordinering av all aktivitet i Nilsbyen: TRYKK HER. Dette er en felles kalender for BSSL, BIL o-avd., TVK og BIL langrenn.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift