Ullevål spiller cup i Rättvik

Ullevål spiller for tredje år på rad Leksands Sparbank Cup i Rättvik. I gruppespillet står Peace & Love City, GT76 og Solberg for motstanden

Ullevål har spilt to kamper hittil i år – begge målfattige oppgjør som har endt med tap 3-2 og 3-1 mot henholdsvis Surte og Kareby. Nivået på motstanden skrus opp ytterligere ett hakk i Rättvik, og allerede fredag ettermiddag kl. 15.30 står GT/76 på motsatt banehalvdel. Lagene møttes også i fjorårets turnering – en kamp det gulkledde Stockholmslaget vant hele 7-0.

Natt til lørdag kl. 0030 venter enda en kamp for Ullevål. Denne gang mot langt mer kjent motstand fra Solbergelva. Solberg sendte som kjent ut Ullevål fra fjorårets kvartfinale med 3-0 i kamper, men fikk det alt for tøft i finalen mot Stabæk. Ullevål og Solberg har møttes i begge Ullevåls tidligere opptredener i Rättvik, 5-1 og 4-2 har sifrene blitt i Solbergs favør. Nytt av året for Solberg at rutinerte Marius Austad og Petter Moen har tatt over treneransvaret.

Ullevåls gruppespill avsluttes med en tøff kamp mot Peace & Love City fra Borlänge. Fjorårets møte endte med tap 7-1 i Rättvik. Med mange treningskamper i bagasjen og et par nye spillere i form av Christian Frohm og Niclas Rönnqvist fra Kalix, står P&L godt rustet for en bra sesong i Allsvenskan.

Turneringens hjemmeside finnes her: www.ifkrattvikbandy.se/leksandssparbankcup 
Ullevåls kamper kan følges her: www.elitrapport.se

Ullevål reiser med nærmest full tropp, og 22 mann setter seg på bussen grytidlig fredag morgen:

1. Holger Falch Johannsen

2. Ola Edvardsen

3. Jonatan Søberg Wiede

4. Bendik Nordbrenden

5. Martin Killingmo

6. Jonas Tjomsland

7. Jan Fredrik Løland

8. Fredrik Bakken

9. Bjørn Fredriksen

10. Per Mehol Stenersen

11. Marcus Lagerbäck

12. Rickard Geiborg

13. Rasmus Gaare

14. Sondre Erik Hammerstad

15. Timian Strømdahl Fossli

16. Simen Schau

17. Lasse Torkildsen

18. Christian Øiom

19. Ola Tenge

21. Casper Kamfjord

22. Theo Houck

23. Jonas Gaare

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift