Stor aktivitet i brytegruppa

De siste tre helgene har Kolbotn brytere vært på brytematta i syv ulike brytestevner. Lørdag 6.oktober ble Martin Dalsbotten igjen gullvinner i Veteranverdensmesterskapet i Perm. Tre brytere var i Øresund på stevne, og det har vært VM i Sandbryting. Forrige helg (29-30.september) var Kolbotn brytere i aksjon på brytematta i tre ulike stevner. Interkretskamp i Halden, senior stevne i Gøteborg og seniorstevne med landslaget i Serbia. I tillegg var 13 unge brytere i Sarpsborg på National sitt stevne lørdag 22.september.

Martin Dalsbotten hadde fire tøffe kamper, og i finalen vant han på 3-3. Martin har trent og forberedt seg godt til helgas veteranverdensmesterskap, og det er derfor hyggelig at han igjen lykkes i mesterskapet. Martins treningsvilje og optimisme viser at bryting er en idrett som er for flere enn bare barn og unge.

I Øresund brøt Marius Dalsbotten i Ungdom 65kg, han fikk fem kamper. Han vant tre og tapte to, det ble en tredjeplass i pulja og ble nummer fem sammenlagt. Victor Grøneng ble også nummer fem i ungdom 55 kg. Han vant bare en kamp denne gangen, men fikk bra matchtrening. Vilfred Lekhal vant Pojk 9 30 kg. Han fikk fire kamper og vant alle kamper på poeng.

I Serbia 29.september ble det bronse på Brage Ringheim. Vegard Jørgensen deltok også på dette stevnet, men tapte sin kamp etter tøff match. Sebastian Aak deltok samme dag på seniorstevne i Gøteborg.

Tre Kolbotnbrytere deltok på kretslaget til Oslo og Akershus på Nordisk Interkretsstevne i Fredrikstad 29.-30. september for gutter 10-18 år. Martin Aak i den letteste klassen vant alle sine kamper og fikk bestemannspremie i sin vekt. I vekten over brøt Anzor Musaev trygt og vant de fleste av sine kamper. Hermund Ophaug stilte i 68kg vekten. Han viste god bryting mot tyngre motstandere og vant 5 av siden kamper og ble nummer fire i vekten. Laget ble nummer fire av ni lag.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift