Skifte av kunstgresset er i gang

Den som har vært i Trondalen den siste uken har sett at arbeidet med å skifte ut det gamle kunstgresset nå er i gang. Arbeidet skal etter planen være ferdig til uke 45.

Den 9. november 2008 tok våre to æresmedlemmer Jan Simensen og Birger Olsen de første sparkene på nåværende kunstgressbane. Siden da har banen vært i daglig bruk og slitasjen har vært merkbar. Mange små og store reparasjoner har vært gjort på banen de siste årene.

De første sparkene, ble tatt av Jan Simensen (th) og Birger Olsen.

Et kunstgress har en beregnet levetid på 10 år, så nå var det på tide. Vi bytter nå ut både gresset og paddingen som ligger under gresset. Kostnadene til nytt gress er ca 3,5 mill, og GIF’s andel er ca 800.000 kr. Resten dekkes av Fredrikstad kommune, spillemidler og momskompensasjon.


Gammelt gress og padding byttes ut.


Drømmen om opprykk røk, men dugnadsånden lever videre i Trondalen. Seniorgutta kjørte på med en liten økt og gleder seg til nye kamper på et nytt (kunst)gressteppe.


Gjenbruk av gammelt gress. Mye av gresset og paddingen kunne brukes igjen og på asfaltplassen foran klubbhuset blir det nå fire 3’er baner med vant i mellom. Det blir dobbel padding på dette området.


Joar Dahle stiller opp. Han gleder seg til flere treer baner og ser mange nye muligheter med gressbaner på den asfalterte parkeringsplassen.

Husk, du kan også bidra med hjelp i forbindelse med omleggingen av kunstgresset.
Hvorfor ikke kjøpe et andelsbrev i kunstgressbanen?

Åpne denne linken, klikk på "Gå til andelskartet" og merk den kvadraten du vil kjøpe.
Det er helt frivillig om du vil legge inn bilde.

https://www.visualfunding.com/crowdfunding/gresvik_idrettsforening

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift