Mye ros til Avaldsnes for klubbens Kvalitetsklubb-arbeid

Avaldsnes har vært Kvalitetsklubb i snart 3 år. Nå skal "sertifikatet" godkjennes på nytt, og Avaldsnes høster mye ros for sitt arbeid av NFF. her ser vi fotballstyret som fikk en gjennomgang av re-sertifiseringen, av kretsen denne uken.

Avaldsnes høstet mye ros da representanter for kretsen gjennomgikk klubbens arbeid i forbindelse med resertifiseringen som kvalitetsklubb. Avaldsnes ble sertifisert som Kvalitetsklubb sommeren 2015, som en av de første klubbene i Rogaland. Prosjektet er en løpende prosess i regi av Fotballforbundet, som skal sikre bedre struktur og kvalitet i drift og utvikling av klubb. Alle klubber som har aktivitet for barn og ungdom har mulighet for å delta i prosjektet, men må oppfylle 20 strenge kriterier for å bli godkjent som Kvalitetsklubb.

På en måte kan en sammenligne kvalitetsklubb med en bedrift som blir ISO-sertifisert. Kvalitetsklubb er på en måte idrettslagenes ISO-sertifisering.Avaldsnes skal nå re-sertifiseres av kretsen og NFF, og har i disse dager en grundig gjennomgang av alle de 20 kriteriene. Det er her vi som klubb scorer høyt for de arbeidet vi gjør.


«Avaldsnes fremstår som en solid Kvalitetsklubb. Klubben har et solid styre hvor alle sentrale verv er besatt. Klubben har et meget godt omdømme og unne holdninger i henhold til drift og samarbeid med andre klubber. Avaldsnes er en av klubbene som oftest stiller på samlinger og møter i regi av NFF og krets, og ser nytten og nødvendigheten av skolering og utdanning». Slik heter det blant annet i innstillingen til kretsen, som ikke har noen problemer med å re-sertifisere klubben.

Ikke nivå 2 enda
Kvalitetsklubb har flere trinn, men Avaldsnes ønsker ikke å ta skrittet inn i trinn 2 enda. Klubben ønsker at implementeringen av Kvalitetsklubb-kriteriene fra nivå 1, skal sitte enda bedre før en går over i fase. Kriteriene og endringsprosessene er krevende, spesielt implementeringsdelen, og Avaldsnes ønsker å bli enda bedre før klubben tar et nytt steg videre.
«Aktivitets og kompetanse» er det desidert største feltet det jobbes med i Kvalitetsklubb. Herunder faller både sportsplan, rekrutteringsplan, trenerkoordinator og aktivitetsplan.

Neste KamperAVALDSNES - KOLBOTN

Søndag 16. sept. kl. 14.00


5. DIV. HERRER

Avaldsnes - Hemingstad

Fredag 14. sept. kl. 18.00

Støtt oss med Grasrotandelen

Oppgi organisasjonsnummer: 971 346 612

https://www.norsk-tipping.no/grasrotandelen

Eat Move Sleep ambassadør

http://www.eatmovesleep.no/


©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift