Reisebrev fra Sverige, Moss og Sarpsborg

Vedlagt følger en liten oppsummering fra høstens tur til det store utland samt de første stevnene i boccia og curling Nysgjerrig? Les mer

Vellykket familietur til TanumStrand.

ØRH arrangerte vår årlige familietur 9 – 13. august. Turen gikk til vakre Grebbestad på svenskekysten hvor vi bodde i hytter. Over 30 påmeldte, men noen forfall i siste liten er jo alltid leit. Turen var lagt opp til å være en trivelig familietur med mye felles hygge. Hotellet har et flott badeanlegg både inne å ute som ble flittig brukt av mange hele helga. Spesielt var det godt å svømme inne da fredagen bød på skikkelig uvær med storm i kasta. Fredag kveld var det felles pizzakveld på pizzeria Udden, men lørdag ble det felles buffet inne. Noen tok en tur inn til Grebbestad fredag. Lørdag hadde vi innvitert til båttur med en gammel fiskeskøyte og vi fikk se en del av den vakre skjærgården.

Noen uker senere var det klart for høstens første stevne og de tre musketer Olve, Karl Wilhelm og Thor bega seg til Mossehallen og individuell boccia. Ifølge mossekråkene er dette landets største stevne individuellt så det sier seg selv at det er et trangt nåleøye og komme seg til finalen. Det gjorde 2 av 3, men neste gang skal vi være 3 på topp! Karl Wilhelm og Thor ble til slutt nr. 2 begge to og med det er Karl Wilhelm vinner av Norgesserien klasse 2. Olve endte på 11 plass i sin klasse 3S og Thor ble nr. 3 i åpen klasse med samme poengsum som nr. 2 i klassen, men en 1ste. plass mindre. Utgjort alltså!

Fåreløpig siste rapport kommer fra Sarpsborgstevnet som ble avviklet første helg i Oktober Øvre stilte med en liten, men eksklusiv tropp til årets Sarpesten i Skjeberghallen. Dessverre hadde vi bare to curlinglag med denne helga. I lagspill på lørdag ble Vigdis Mørdre og Tore Smidt nr 2 i herrer kl 1. Vårt åpne lag bestod denne gangen av Ole Kristian Nyhus og Thor Faye – Hansen. De møtte hard motstand og ble til slutt nr. 6. Søndag var det individuellt og her ble Vigdis nr. 4 mens de herrer Tore og Thor begge havnet på 3.

Neste stevner vi skal delta i er NM boccia på Røros 13-14 og Sørlandstreffen curling i Kristiansand 20-21. oktober. På gjennsyn!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift