Norgescuphelg i Sandefjord

Gode prestasjoner

Norgescuphelg i Sandefjord

4 Byåsenløpere deltok norgescuphelg i Sandefjord:  Petter Liabakk Eriksen (H17-18), Lene Berg Hanssen (D17-18), Øyvind Wiggen (H21), Ingeborg Eide (D21). 

Sprint: 

Øyvind sprang sitt beste løp som senior, og kom på 9.plass bare 1.14 bak verdens beste o-løper, Olav Lundanes. Det var sterk deltakelse i herreklassen, der hele sprinteliten var på plass. Lene sprang også godt, men hadde ikke sekundene på sin side i dag. Hun ble nr 4, 3 sek fra andreplassen, og bare 16 sekunder opp til leder. Ingeborg kom på 4.plass, og Petter nr 17.

Resultat og livelox

Mellomdistanse

I dag var det Ingeborg som imponerte mest, og tok den beste plasseringen så langt i seniorkarrieren; 2.plass, bare 1.24 bak Kamilla Olaussen. Lene ble nr 5, Øyvind 25, Petter 33.

Norgescup senior

Norgescup junior

Jaktstart og junior NM stafett

Ingeborg hadde et godt utgangspunkt på jaktstarten med sin andreplass fra lørdag. I dag ble det imidlertid tyngre, og hun ble passert av to som kom bakfra.Det holdt til en 4.plass, og mange norgescup poeng. Øyvind datt og slo skuldra og måtte bryte dagens løp. 

Etter å ha vunnet junior NM stafett for jenter 3 år på rad, var det forhåpninger også til årets stafett. Sykdomsforfall i forkant gjorde at vi ikke greide å stille lag, men Lene løp 1.etappe. Jentene kommer sterkere tilbake neste år, da stafetten går i Verdal.

Heller ikke guttene greide å stille lag i år, men Petter sprang på et mix lag med Freidig og Vang. God innsats og en 18.plass.

 

Jaktstart

Junior NM stafett

 

 

 

Støtt våre sponsorer

Følg oss på Sosiale medier

Terminliste, påmelding

Eventor (Norge)

Eventor (Sverige)

 

Bli bedre ...

Er du god på postbeskrivelses-symbolene? Ta TESTEN.

Andre (mange) nyttige o-øvelser her.

Kontakt oss

Leder: Harald Storrønning, tlf 47310923, h.storronning@gmail.com

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift