Arne Grunnan: -Kom på kamp!

-Min store drøm er å gi noe tilbake til en klubb som har gjort så mye for så mange. Alt er opp til oss,sier Arne Grunnan.

 

Lørdag 8.9 spilles Blink-Nardo. Det er fri inngang. Det er iallefall lite tvil om hva Arne Grunnan skal kl.16 f.k. lørdag!

 

Tre på gata - planer for lørdagen?:

Arne Grunnan

-Ingen tvil. Skal på kampen Blink-Nardo. Viktig å støtte laget. Håper det blir publikumsrekord!

Maler-Arne

-Egentlig skulle jeg male litt, men er blitt invitert av kameraten min, Arne Grunnan, så jeg kutter malingen og det blir Blink-Nardo isteden!

Arne Bjarne Kåre Leif (Sjarkfisker):

-Egentlig hadde jeg lovt hobbyfiskerne Stig Kvaal, Christian Lindbak og Rune Sagen å bli med meg på fjordfiske, men nå har det seg slik at Maler-Arne inviterte oss på fotballkamp -og vi velger Blink-Nardo!

 

-Kom på kamp!

Stinn brakke mot Nardo?...

Arne Grunnan håper på tusenvis av tilskuere når Stjørdals-Blink Fotball lørdag tar imot Nardo. Det er fri inngang.

Entusiastiske Grunnan som selv var del av laget som tok sølv i junior-NM i 1976 og 1977, har satt i gang en facebook-aksjon for å fylle Nye Blinkbanen lør. kl.16.

https://www.facebook.com/arne.grunnan

-Min store drøm er å gi noe tilbake til et lag som har gjort så mye for så mange. Dette kan bli århundrets happening her på Stjørdal. Alt er opp til oss,skriver Grunnan.

Rune Sagen, John Øyan og Egil Vold stiller opp for å realisere min drøm......Og flere,skriver han og fortsetter:

-Min store drøm er at det kommer 3000 tilskuere til kampen Stjørdals Blink-Nardo lørdag 8 september klokka 16.00. Det er gratis inngang. Det beste av alt er at sponsorer betaler klubben for hver eneste tilskuer som komme. Vi går for fullsatt stadion.

Aksjonen har oppnådd godt over et halvt tusen «liker» trykk. Flere skriver at de kommer til å ta turen.

Arne Grunnan har selv spilt mot bl.a. Marius Augdal. Det fant sted i forbindelse med hans 50-årsmarkering i 2009.

Dette er altså årets Kronekamp for Blink. Inngangen finansieres ved at gode samarbeidspartnere og resten av næringslivet i byen, samt engasjerte privatpersoner, betaler et valgfritt kronebeløp per tilskuer som kommer.

Sander Erik Kartum & Lars Ramstad går for scoringsjubel mot Nardo.

-Dette skal bli en herlig ettermiddag med underholdende fotball og masse folk på Nye Blinkbanen, sier leder Helene Arnø. A-lagsspiller og stjørdaling Glenn Daniel R. Walker (20) håper på fulle tribuner. Det gir spillerne ekstra energi.

Publikumsrekorden på Nye Blinkbanen er 1950 fra cupkampen Blink-Molde.

Helene Arnø oppfordrer alle til å komme på kampen som også sportslig sett er viktig. Arnø håper på god oppslutning også fra aldersbestemte lagene – som på bildet er representert ved Olav Skjelstad fra Mix209.

Postnordligaens eneste to trønderlag er begge involvert i en spennende høstinnspurt. Blink vant vårens oppgjør mot Nardo borte 2-1.

-Har du ikke sett Blink i år? Dette er i alle fall anledningen for det, ta gjerne med naboen eller en venn i samme slengen. All inntekt vi får skaper et viktig grunnlag i vår satsing både for aldersbestemt og vårt topp-produkt på senior. Vi setter enorm pris på hver eneste krone som kommer inn, sier Helene Arnø. Den Hegrabosatte lederen er blitt helt fotballfrelst etter hun påtok seg ledervervet i mars måned. Bl.a var Arnø hele uka på Storsjøcupen i Østersund og med på A-lagets bortekamper både til Hødd, Brattvåg og Skeid.

Stjørdals-Blink Fotball vil denne uke ta aksjoner mot både privatpersoner og næringsliv i anledning kronekampen.

-Vi går for ny 3-poenger mot Nardo, vi skal by på offensiv, frisk fotball, smiler Glenn Daniel R. Walker.

PS: Ønsker du støtte opp med valgfritt beløp pr. tilskuerhttps://www.cognitoforms.com/MyranAgenturer/PUBLIKUMSREKORTMOTNARDOL%C3%98RDAG89

Sosiale medier

@blinkfotball

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift