Trening Gr 13-14 år mandag 27/8 kl 18 (2005&2006)

Vi starter opp med trening på mandag med oppmøte i Nilsbyen. Det blir løpetrening med spenst, hurtighet og stafetter. Les mer...

Vi gjør et nytt forsøk med oppstart av treninger. Møt opp med joggesko og godt humør i Nilsbyen! Vi ønsker også nye utøvere velkommen!

Til info så kommer vi til å ha ei trening i uke fram mot høstferien i tillegg til tilbud om langtur hver søndag. Det blir annenhver uke med mandag og onsdag. Oppmøte vil variere noe så følg med på info som blir lagt ut på hjemmesiden eller Facebook for 13-14 år! Vi vil også arrangere noen treninger på lørdager og disse blir stort sett på rulleski (skøyting). Treningsplan under gr 13-14 år vil bli oppdatert i løpet av et par dager.

Det er fortsatt mange som enten løper etter en ball, etter poster eller rundt en bane og det er vanskelig å få tilpasset en treningsdag som passer alle. Fram mot høstferien så anbefaler vi å prioritere sommeridretter om treninger kolliderer og så får man komme lsterkere tilbake på skirterninger utover høsten. Det viktigste er at man er i aktivitet.

 

 

VIPPS BIL langrenn

VIPPS nr til BIL langrenn er: 17158

Samarbeidspartnere

Værstasjon Nilsbyen

Live-kamera Granåsen

Trykk her

Påmelding og utstyr

Reiser og opphold renn og samlinger

Ved reiser og opphold til renn eller samlinger i regi av Byåsen IL, skikretsen eller andre, vil det som regel være krav til forhåndspåmelding.  Betaling skjer gjerne i etterkant av arrangementet.  Alle som er påmeldt må da betale, uansett om dere har deltatt på arrangementet eller ikke, med mindre Byåsen IL Langrenn slipper å betale. Ved sykdom anbefales å skaffe legeattest og bruke egen forsikring. 

Kalender for Nilsbyen

Kalender som brukes til koordinering av all aktivitet i Nilsbyen: TRYKK HER. Dette er en felles kalender for BSSL, BIL o-avd., TVK og BIL langrenn.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift