Trening Gr 13-14 år mandag 27/8 kl 18 (2005&2006)

Vi starter opp med trening på mandag med oppmøte i Nilsbyen. Det blir løpetrening med spenst, hurtighet og stafetter. Les mer...

Vi gjør et nytt forsøk med oppstart av treninger. Møt opp med joggesko og godt humør i Nilsbyen! Vi ønsker også nye utøvere velkommen!

Til info så kommer vi til å ha ei trening i uke fram mot høstferien i tillegg til tilbud om langtur hver søndag. Det blir annenhver uke med mandag og onsdag. Oppmøte vil variere noe så følg med på info som blir lagt ut på hjemmesiden eller Facebook for 13-14 år! Vi vil også arrangere noen treninger på lørdager og disse blir stort sett på rulleski (skøyting). Treningsplan under gr 13-14 år vil bli oppdatert i løpet av et par dager.

Det er fortsatt mange som enten løper etter en ball, etter poster eller rundt en bane og det er vanskelig å få tilpasset en treningsdag som passer alle. Fram mot høstferien så anbefaler vi å prioritere sommeridretter om treninger kolliderer og så får man komme lsterkere tilbake på skirterninger utover høsten. Det viktigste er at man er i aktivitet.