Tapte mot bunnlaget

A-lag herrer gikk på årets tredje tap i 5. divisjon, da bunnlaget Åkra2 vant 2-0 på idrettssenteret torsdag kveld. Laget spilte uten Einar Utvik jr (t.v.). Tommy Lønning (midten) ble Kåret til AIL`s bestemann, mens Olav Andre Skjelde og de andre spissene sløste med sjansene.

-Jeg vil ikke si meg misfornøyd, selv om vi tapte for bunnlaget Åkra. Vi spilte egentlig ikke en dårlig kamp, men sløste vekk drøssevis av sjanser. Vi hadde bare dagen da vi ikke lykkes, og slike kamper får vi innimellom. Slik forklarte trener, Einar Augvald Utvik, det overraskende tapet for Åkra2 på hjemmebane torsdag kveld. Han mener Åkra utbyttet scoret på sjansene sine, og fortjente derfor poengene.

Det var to mål, rett før og like etter pause, som avgjorde kampen. Først gjorde Marcel Espejo 1-0 for gjestene etter 41 minutter. Like etter hvilen økte Åkra2 til 2-0 på et selvmål, men mange stilte seg helt uforstående til at Avaldsnes ikke fikk frispark i duellen like før.

-Rent innsatsmessig var dette en bedre kamp fra vår side enn mot Torvastad, mente Avaldsnestreneren, som måtte klare seg uten en del spillere i denne kampen. Det første til at det ble omrokkeringer på laget. Blant annet spilte Tommy Lønning på midtbanen. Det gjorde han så bra at han ble kåret til Avaldsnes beste spiller. Fredrik Gjerland var også god. Han var skjøvet fram som spiss i Einar Utvik jr. sitt fravær. Utvik måtte sone for gule kort, og fikk med seg en omgang på 2-er laget i 7. divisjon som spilte samtidig med A-laget.

Neste KamperAVALDSNES - KOLBOTN

Søndag 16. sept. kl. 14.00


5. DIV. HERRER

Avaldsnes - Hemingstad

Fredag 14. sept. kl. 18.00

Støtt oss med Grasrotandelen

Oppgi organisasjonsnummer: 971 346 612

https://www.norsk-tipping.no/grasrotandelen

Eat Move Sleep ambassadør

http://www.eatmovesleep.no/


©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift