I dag er siste sjans for å melde seg på fotballskolen

I dag, torsdag 9. august, er siste sjans til å melde seg på Fotballskolen. Gå inn på våre nettsider og meld deg på. www.avaldsnes.no. Fotballskolen starter mandag 13. august og varer fram til onsdag 15. august - og vi kan garantere "fint vær" Mange har allerede meldt seg på.

Det er ikke mange fotballskoler som kan garantere fint vær på våre kanter - men det kan Avaldsnes. Hvert år arrangerer klubben Tine Fotballskole de tre siste dagene før skolestart. I år blir det mandag 13. til onsdag 15. august. De årene det har vært regn og vind, og det er ikke sjelden, har fotballskolen blitt avviklet i klubbens store fotballhall.

- Det er naturlig nok en stor fordel. Alt blir så mye enklere og bedre, både når det gjelder planlegging og gjennomføring, med en «fin-vær garanti», sier daglig leder i Avaldsnes, Norvald Kaldheim. Han ser fram til 3 hyggelige fotballdager på Idrettssenteret, med yrende lek og moro for små og store.

Hvert år har ca. 80-100 vært med på fotballskolen, og hvert år har klubbens profesjonelle damespillere vært med som instruktører. I år er imidlertid laget opptatt med Champions League kvalifisering i Kroatia, men andre dyktige instruktører, fra klubbens rek-lag og A-lag herrer, blir med.

Med det sommervær vi har hatt i år, er kanskje ikke været det en skulle frykte mest, og langtidsvarselet lover da også sol og sommer. Men med vårt ustabile og skiftende vestlandsvær kan man aldri vite, og da er det godt å ha en stor fotballhall å ty til.

Tine Fotballskole på Avaldsnes går altså over 3 dager, mandag 13. til onsdag 15. august. Det blir to treningsøkter hverdag, med innlagt pause og et varmt måltid mat. Den siste dagen spilles det turnering.

Gutter og jenter mellom 7 og 14 år kan delta på Fotballskolen, hvor en får utdelt både Tine ryggsekk og T-skjorte og en fotball til hver.

Vil du være med, er det bare å melde3 seg på via Avaldsnes Idrettslag sine nettsider avaldsnes.no

Støtt oss med Grasrotandelen

Oppgi organisasjonsnummer: 971 346 612

https://www.norsk-tipping.no/grasrotandelen

En spennende og engasjerende fotballcup for gutter og
jenter i alderen 6-11 år, på Avaldsnes Idrettssenter 6.-7. april 2019.
Meld på ditt lag ved å trykke på linken
https://gasnoravaldsnes.cups.nu

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift