To ut og en inn

Neste fredag 17. august, starter A-lag herrer høstsesongen etter nesten to måneders sommerpause. Oppkjøringen til siste halvdel av sesongen har startet, og første kamp blir borte mot naborival Torvastad

 

Mens noen klubber benytter sommerferien til å forsterke laget før høstsesongen, har det vært stilt og rolig fra Avaldsnes sin side. Men så har det da heller aldri vært intensjonen å gå aktivt ut fra A-lagets side å forsterke spillerstallen med nye spillere.
– Vi klarer oss godt med dem vi har, og er fornøyde med situasjonen, sier A-lags trener Einar Augvald Utvik.

Dog må han erkjenne at noen forandringer blir det, men det skyldes utenforliggende årsaker. To spillere forsvinner, Unggutten Tommy Lee drar på skole til Bergen (blir kanskje med i noen kamper utover høsten), mens Erik Langåker reiser tilbake til Oslo. Inn, og tilbake, kommer Sindre Nygaard, som har flyttet tilbake etter skole og jobb. Han har fått ny stilling som eiendomsmegler i DnB.

Solid vårsesong
A-laget gjennomførte en solid vårsesong som det kan bli vanskelig å følge opp. Laget overrasket stort med kun et tap, mot suverene serieleder Torvastad, og Avaldsnes innehar 3. plassen på tabellen.
- Målet må vært å forsvare plassen, og ta opp kampen med Haugar om å bli nummer to. Torvastad tror jeg blir for suverene. De kommer til å rykke opp, mener Utvik, som startet oppkjøringen til høsten med frivillige treninger for snart to uker siden. Den obligatoriske treningen startet denne uken, og første høstkamp spilles mot nettopp Torvastad – på Håland neste fredag 17. august.

Støtt oss med Grasrotandelen

Oppgi organisasjonsnummer: 971 346 612

https://www.norsk-tipping.no/grasrotandelen

En spennende og engasjerende fotballcup for gutter og
jenter i alderen 6-11 år, på Avaldsnes Idrettssenter 6.-7. april 2019.
Meld på ditt lag ved å trykke på linken
https://gasnoravaldsnes.cups.nu

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift