Flott gave fra de eldste til de yngste

22. august spilles den første "offisielle" kampen på 3er bane i Avaldsnes. Oldermennene i klubben har spandert en ny bane på de aller yngste. Pris vel 30.000 kroner

Oldermannslauget i klubben har nok en gang tatt på seg spanderbuksene. Denne gangen er det de aller minste som spiller fotball som kan glede seg over at «pensjonistene» i klubben har kjøpt en hel «3-er bane» til 6 og 7-åringene. Tidligere i år har oldermannslauget også støttet turer for lag i U-avdelingen i både håndball og fotball. 

Rogaland Fotballkrets bestemte tidligere i år å kjøre et pilotprosjekt i regi av Fotballforbundet, og la 6- og 7-årsklassene spille 3er fotball. 3er fotball vil være svært utviklende og er med på å stimulere til en bedre og mer effektiv aktivitet. Både trenings- og kamphverdagen blir bedre for alle involverte, spesielt når en spiller på baner med vant eller nett rundt. Da holdes ballen i spill over lengre perioder og kampene blir ikke bare bestående av innkast.

Slik baner er foreløpig en relativt kostbar investering for klubbene, men dette har altså oldermannslauget i Avaldsnes ordnet opp i, og gått til anskaffelse av. Fotballbanen settes enkelt opp på 10 minutter – nærmest på ishockey-vis, og tas ned enda kjappere. Banene er 15 meter lange og 10 meter brede, mens selve vantene rundt banen, er 50 cm høye. Det er også kjøpt inn en praktisk tralle som banen enkelt kan fraktes vekk og oppbevares på.

- Vi er svært takknemlige og glade for den nye banen. Den vil komme godt med, sier leder av barneidretten i Avaldsnes, Line Bratthammer. Hun er selv lagleder for 7-åringene som skal innvie den nye banen med kamp 22. august.

Støtt oss med Grasrotandelen

Oppgi organisasjonsnummer: 971 346 612

https://www.norsk-tipping.no/grasrotandelen

En spennende og engasjerende fotballcup for gutter og
jenter i alderen 6-11 år, på Avaldsnes Idrettssenter 6.-7. april 2019.
Meld på ditt lag ved å trykke på linken
https://gasnoravaldsnes.cups.nu

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift