Grattis med gull

2003-gutta klarte det igjen.

Så kunne 2003-gjengen løfte den største pokalen igjen i Norway Cup. Etter en målløs 1. omgang, ble det en målrik siste halvdel av kampen.

Thomas Knutsen, Oscar Sundell og Kasper Tordhol scoret målene da Kåffa til slutt vant 3-2 mot Kattem fra Trondheim.

- Alt i alt spiller vi en god kamp. Spesielt i første omgang er vi gode, og vi burde absolutt gått til pause med ledelsen. Med tidlig mål i andre omgang, fester vi grepet, og har god kontroll helt til de siste fem da vi slipper inn to kjappe så det blitt litt spenning på slutten, sier trener Lars Røttingsnes.


2004-jentene og menn junior tapte sine semifinaler i går. Begge lagene måtte ta til takke med 4. plassen etter tap i bronsefinalen. Jentene tapte mot Gjøvik/Lyn i går kveld, mens juniorgutta tapte 1-0 mot Bremnes i ettermiddag. Likevel imponerende innsats!


I ettermiddag ble det også satt punktum av årets Norway Cup med mange KFUM-lag i aksjon på 3v3-feltene. Dermed har KFUM avsluttet en fantastisk uke med 112 lag i sving (!), der vi igjen klarer å vise oss fram både i topp og bredde.

- Jeg er imponert over arbeidet som legges ned rundt alle lagene våre. Jeg synes også det er fantastisk hvordan denne uka er med på å skape samhold på tvers av lag og årganger, sier daglig leder Thor-Erik Stenberg.

- Deltakelsen i eliteklassen for gutta, viste at vi henger godt med på nasjonalt nivå, og resultatene for øvrig viser at vi klarer å hevde oss sportslig i mange klasser, i tillegg til at vi er den desidert største klubben i turneringen.


Takk for innsatsen til alle spillere! Takk til alle trenere og ledere som har fulgt opp lagene! Og takk til alle foreldre, familie og venner som har stilt opp som heiagjeng langs sidelinja.

SAMMEN FOR EN REN IDRETT

Gi din støtte!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift