2-er laget i rute før høstsesongen

Det er stor oppslutning om 2-er laget i 7. divisjon, og det er mange år siden så mange har vært med. Nå har laget startet oppkjøringen til høstsesongen, med 13 spillere på første trening etter ferien - slett ikke verst

2-er laget i 7. divisjon gjør seg klar til mer lek og moro når høstsesongen starter opp igjen mandag 13. august. Laget har levert en fin vårsesong, selv om håpet var å ligge noe høyere plassert på tabellen. 2-er gutta ligger nest sist, men det er kort avstand opp til de andre lagene foran på tabellen.


- Det viktigste for oss er at det er lek og moro, selvsagt ispedd noe alvor. Slik blir det jo alltid når vi stiller til kamp – vi ønsker å vinne, men det er ikke det viktigste, sier en fornøyd oppmann Christoffer Spidsø. Vant gjorde laget to ganger i vår, mens en kamp endte uavgjort og fem med tap.

- Vi skal komme sterkere tilbake i høst. I vårsesongen tapte vi en del kamper med ett mål. Nå er vi allerede i gang med oppkjøringen til i høst, og vil klatre på tabellen, lover laglederen, med et smil.

Spidsø er svært fornøyd med at så mange har vært med på 2-er laget denne sesongen. Faktisk har det ikke vært noe problem å stille fullt mannskap til noen av kampene. Det har vært en stor utfordring de siste sesongene. Hele 13 var med på gårsdagens trening, noe som lover godt før siste halvdel av sesongen.

2-er laget trener hver mandag og torsdag klokken 20.00 begge dagene, så da er det bare å snøre fotballskoene, dersom du kunne tenke deg å være med.

Støtt oss med Grasrotandelen

Oppgi organisasjonsnummer: 971 346 612

https://www.norsk-tipping.no/grasrotandelen

En spennende og engasjerende fotballcup for gutter og
jenter i alderen 6-11 år, på Avaldsnes Idrettssenter 6.-7. april 2019.
Meld på ditt lag ved å trykke på linken
https://gasnoravaldsnes.cups.nu

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift