Høstens Zumba Fitness trening

I august starter vi igjen med trening for damer i VBO. Oppstart 20. august

 

Instruktør Connie Bolstad er klar for høsten med nytt program. 
Timene begyner 19:00 i VBO-salen inne i Flaktveithallen. 

Treningstider for høsten er mandager og onsdager 19:00-20:00, etterfulgt av 30 min styrketrening for de som ønsker. 

HVA ER ZUMBA FITNESS (iform.no)

  • Dansen: Zumba er en svært løssluppen trenings- og danseform. Det er ingen kjempevanskelige bevegelser, og den grunnleggende ideen er at man skal ha det morsomt og le mye mens man gir alt. I motsetning til mange andre fitness-dansepartier er ikke Zumba bygd opp som en lang koreografi, men derimot i små biter, slik at du ikke behøver å huske så mye av gangen. Derfor kan alle være med.
  • Musikken: Det meste av Zumba-musikken er latinamerikanske rytmer som kan holde hoftene i sving hele natten. Du kan også danse til annen musikk så lenge det er fart i den. Visse kunstnere er nærmest “musthaves” når det gjelder Zumba. Det er f.eks. Ricky Martin, Shakira, Daddy Yankee, Pitbull.
  • Klærne: I utgangspunktet er det ingen kleskode når man skal danse zumba. Man skal bare ha klær som det er plass til å bevege seg i. Og du må kunne vri på føttene uten at du sitter fast i underlaget, så unngå joggesko. Sko beregnet på aerobic og/eller dans fungerer imidlertid bra.
  • Hva kreves? I Zumba er det plass til alle uansett nivå og alder. Du trenger ikke å se ut eller bevege deg på en bestemt måte for å være med og føle deg som en del av gjengen. Slå deg løs til musikken, og du kan ikke unngå å komme i godt humør!

Ta gjerne kontakt via facebook eller på e-post for mer informasjon. 

https://www.zumba.com/en-US/profile/connie-bakke-bolstad/75904
www.facebook.com/ZINconnie 
connie.bb86@gmail.com 

Velkommen til trening smiley

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift