O-Ringen 2018

Byåsen IL stiller med 36 deltagere i O-Ringen i Ørnskøldsvik i Sverige. Dette er 5 dager med orienteringsløp, med en innlagt hviledag, der alle løpene teller og siste dag avsluttes med jaktstart.

Noen byåsinger har vært med på denne klubbturen i flere år, og i år deltar det også gledelig mange debutanter.

De fleste bor på O-campen i telt /campingvogn mens noen bor på hotell eller har leid hus.

Hver kveld er det sosial samling med premieutdeling for beste spurt, beste fremgang og andre prestasjoner. 

O-Ringens hjemmeside

Resultater

 

Dag 1

Det første løpet var langdistanse i et kupert og detaljrikt terreng. Det ble mange bra Byåsen prestasjoner, med topp 10 plasseringer til Ragnhild Eide (nr 7 i D20E), Arild Nomeland (nr 6 i H40K), Bjørn Berger (nr 6 i H65), Maja Berger (nr 7 i D21K) og Stina Elving (nr 10 i D65K).

Flere resultater

Dag 2

Det andre løpet var mellomdistanse for eliteløperene og langdistanse for de øvrige. Børge Leiren tok en sterk 2. plass, Arild Nomeland ble nr 4 og Bjørn Berger ble nr 7. Sterk innsats fra mange andre også.

Dag 3

Den 3. dagen var det sprint for eliteklassene i sentrum av Ørnskøldsvik. Lene tok en sterk 13. plass i  D18E og Ragnhild fulgte opp med en kjempefin 12. plass i D20E. De øvrige hadde fridag som ble brukt til bading, soling og avslapping i nydelig sommervær.

Dag 4 

Dag 4 hadde eliteklassene hviledag, mens resten hadde mellomdistanse. Løpet ble gjennomført i et krevende men fint terreng. Det ble seier til Arild Nomeland i klasse H40K. På kvelden ble det bursdagfeiring med is og underholdning. Selbu Ingrid hadde linedance kurs for Byåsens løpere pluss andre interesserte.

Dag 5

Dag 5 var langdistanse i samme terreng som dag 4. Samlingsplassen var kjempefin, med badeplass og oppløp i nedoverbakke som resulterte i mange gode spurter. Arild Nomeland forsatte å vinne klassen sin. Børge Leiren tok en sterk 2. plass og Stina Elving ble nr 5 i D65K.

Dag 6

Siste løpet ble arrangert som jaktstart. Det ble topp 10 plasseringer til Arild, Børge, Bjørn og Maja. Sammenlagt ble Arild beste Byåsing på en sterk 2 plass totalt.

Noen bilder fra årets O-Ringen:

 

Støtt våre sponsorer

Følg oss på Facebook

Terminliste, påmelding

Eventor (Norge)

Eventor (Sverige)

 

Bli bedre ...

Er du god på postbeskrivelses-symbolene? Ta TESTEN.

Andre (mange) nyttige o-øvelser her.

Kontakt oss

Leder: Harald Storrønning, tlf 47310923, h.storronning@gmail.com

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift