Gresvik IF ønsker alle en riktig god sommer

Sommeren er godt i gang og de fleste har vel nå startet ferien. GIF ønsker dere alle en strålende sommer, både de badeglade og de som kanskje trekker litt inn i skyggen. Her er litt info om Gressvikingen og andelskjøp i kunstgressbanene.

Gressvikingen er nå fordelt i de postkassene på Gressvik som ikke har reservert seg mot reklame. Skulle du ikke ha fått bladet kan du lese det her eller oppsøke en av våre mange annonsører som har fått bladet til fri utdeling. Skal du snart på ferie – ta med deg Gressvikingen på tur og gjør som Hanne i fotballstyret – les bladet på stranda.

Har du glemt å kjøpe din andel i kunstgressprosjektet? I skrivende stund er det over 100 solgte andeler, men det er mange ledige igjen. Prisen pr andel er kr 324,- og det er bare å trykke her, så kommer du inn i betalingsløsningen. Du kan selv velge hvilken del av banen du vil "eie".

Når det gjelder skifte av kunstgress på eksisterende bane så melder hovedleder at dette er planlagt rundt midten/slutten av september. Under rehaben vil kamper gå på gressbanen og trening må foregå andre steder. Dette kommer vi tilbake til.

Tekst: Kjetil Føreid
Foto: Hanne Louise Verbeek

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift